Φορολογικό: «Επιστρέφουν» οι αποδείξεις

Φορολογικό: «Επιστρέφουν» οι αποδείξεις
Discussion at the plenum of the Greek Parliament of the 2015 draft State Budget, in Athens, on Dec. 5, 2015 / Συζήτηση του Προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής. Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου, 2015

O αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ζητά από τους φορολογούμενους να ζητούν και να κρατούν όλες τις αποδείξεις από τις αγορές τους.

Οι φορολογούμενοι πρέπει να ζητούν και να κρατούν τις αποδείξεις, σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ Τρύφωνα Αλεξιάδη σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, συμπληρώνοντας πως ό,τι θα προβλέπεται για τις αποδείξεις και το αφορολόγητο θα περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα το οποίο θα έρθει το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Αλεξιάδης διευκρίνισε, επίσης, ότι για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που είναι η κατηγορία φορολογουμένων που έχει αφορολόγητο, θα υπάρξει διάταξη που θα το συνδέσει με τη χρήση πλαστικού χρήματος.

Τέλος, παραδέχθηκε ότι για το θέμα των αποδείξεων και τη σύνδεσή του με το αφορολόγητο η κυβέρνηση βρίσκεται ακόμα σε διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των δανειστών.