Fortune Greece Network: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για τη νέα πλατφόρμα που θα αναδείξει την επόμενη γενιά ηγετικών στελεχών

Fortune Greece Network: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για τη νέα πλατφόρμα που θα αναδείξει την επόμενη γενιά ηγετικών στελεχών

Fortune Greece Network
Be committed to
purpose-driven leadership

To Fortune Greece Network είναι μια νέα πλατφόρμα για executive – bound professionals που αποτελούν την επόμενη γενιά ηγετικών στελεχών. Δημιουργούμε ένα membership community που παρέχει στα μέλη του δικτύωση, αλληλεπίδραση με ηγέτες επιρροής, στοχευμένη γνώση, φιλτραρισμένη πληροφορία και τα εργαλεία που είναι αναγκαία για να εξελιχθούν στην επαγγελματική τους διαδρομή.

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου η πλατφόρμα μας θα είναι πλήρως λειτουργική και ο μήνας που θα ακολουθήσει θα είναι γεμάτος με γνώση, έμπνευση, αυτοβελτίωση, αλλά και networking.

Για τον Δεκέμβριο προγραμματίζουμε σειρά από δράσεις – ενέργειες, όπως:
  • 4 “Mindful Leaders” Online Sessions – ( Μπορείτε να δείτε τους Μindful Leaders που συμμετέχουν στη θεματική “Self Development” στην ιστοσελίδα μας, https://network.fortunegreece.com).
  • 8 Curated Newsletters με αποκλειστικό περιεχόμενο για τα μέλη μας.
  • 1 “Meet the Leaders” Session στις 21/12 με τον Πρόεδρο και CEO της Accenture, Κυριάκο Σαμπατακάκη.
  • 1 Self Development Oriented Workshop σε συνεργασία με το kariera.gr,  knowledge partner της πλατφόρμας μας, με εισηγητή τον Θεόφιλο Βασιλειάδη CEO & Founder, Kariera.gr & Socital.
Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τα επόμενα βήματα, τη διαδικασία πρώτης εγγραφής στη πλατφόρμα μας (log in stage) και τις ακριβείς ημερομηνίες των δράσεων. Ένα υπέροχο ταξίδι μόλις ξεκινάει.

Ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και δράσης μας!

*Οι δράσεις που προβλέπονται για τον Δεκέμβριο είναι ανοιχτές, χωρίς κόστος, για όσους έχουν δηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στην πλατφόρμα Fortune Greece Network. Για επιπλέον διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο network@fortunegreece.com.

** Δείτε τα ετήσια προνόμια και το κόστος συμμετοχής στη πλατφόρμα για το 2022 ΕΔΩ