Fortune Network: Μη χάσετε το πρώτο live της χρονιάς με τον marketing expert Søren Kristensen!

Fortune Network: Μη χάσετε το πρώτο live της χρονιάς με τον marketing expert Søren Kristensen!

Fortune Greece Network
Be committed to
purpose-driven leadership

To Fortune Greece Network είναι μια νέα πλατφόρμα για executive – bound professionals που αποτελούν την επόμενη γενιά ηγετικών στελεχών. Δημιουργούμε ένα membership community που παρέχει στα μέλη του δικτύωση, αλληλεπίδραση με ηγέτες επιρροής, στοχευμένη γνώση, φιλτραρισμένη πληροφορία και τα εργαλεία που είναι αναγκαία για να εξελιχθούν στην επαγγελματική τους διαδρομή.

Σήμερα 19 Ιανουαρίου, στις 17.00 το απόγευμα, έρχεται το πρώτο LIVE της νέας χρονιάς, στο οποίο θα φιλοξενήσουμε τον επενδυτή και marketing expert Søren Kristensen! Η 40ετής επαγγελματική εμπειρία του Søren χαρακτηρίζεται από την έκθεσή του σε πολυάριθμες γεωγραφικές περιοχές, κουλτούρες και χώρους εργασίας σε όλο τον κόσμο. Με καταγωγή από την Κοπεγχάγη της Δανίας, ο Søren έχει ζήσει και εργαστεί σε πολλές χώρες, από την Άπω Ανατολή – Φιλιππίνες, Κίνα και Νότια Κορέα – μέχρι το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική, την Κεντρική Ασία και τη Μέση Ανατολή, ενώ την τελευταία δεκαετία βρέθηκε στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. 

Έχοντας εργαστεί στο μάρκετινγκ και στη διαχείριση εμπορικών σημάτων, με τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα στον κόσμο, όπως τα DOVE, Algida (Unilever) και ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο της Mars, που περιλαμβάνει τα Snickers και M&Ms, μεταξύ άλλων, πήγε την καριέρα του σε ένα επόμενο στάδιο, όταν ως επιχειρηματίας ξεκίνησε και διοργάνωσε για 10 χρόνια σεμινάρια μάρκετινγκ και καινοτομίας στην Ελλάδα και τη Δανία.

Την τελευταία δεκαετία εργάστηκε στην παγκόσμια εταιρεία Accenture ως επικεφαλής του τμήματος καινοτομίας στις ΗΠΑ. Στην Accenture οι δεξιότητές του στο μάρκετινγκ τον βοήθησαν να δημιουργήσει το επιχειρηματικό μοντέλο της Accenture Interactive, του μεγαλύτερου πλέον ψηφιακού agency στον κόσμο, αναθέτοντας σε εξωτερικούς συνεργάτες ολόκληρο το οικοσύστημα ψηφιακού μάρκετινγκ των πελατών. Διηύθυνε επίσης το Innovation Centre στο Λονδίνο, συνεργαζόμενος με υψηλόβαθμα στελέχη απ’ όλο τον κόσμο σε μια καινοτόμο εμπειρία 3ήμερων εργαστηρίων.

Μετά την αποχώρησή του από την Accenture, ο Søren επενδύει σε – και συμβουλεύει – νεοφυείς επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας μάρκετινγκ.

Ο Søren θα μιλήσει για το πώς χτίζουμε την παρουσία μας στον χώρο εργασίας μας, θα παρουσιάσει τεχνικές αυτοβελτίωσης, θα αναφερθεί στο πώς δημιουργούμε ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή και θα παρουσιάσει τον τρόπο να δουλεύουμε σε ομάδες.

Ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και δράσης μας!

*Οι δράσεις που προβλέπονται για τον Ιανουάριο είναι ανοιχτές, χωρίς κόστος, για όσους έχουν δηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στην πλατφόρμα Fortune Greece Network. Log in and  learn more.