Το Fortune σας ξεναγεί στο Yoleni’s και αποκαλύπτει το νέο του «πρόσωπο»

Το Fortune σας ξεναγεί στο Yoleni’s και αποκαλύπτει το νέο του «πρόσωπο»

Ο Γιάννης Γεωργιάδης μιλάει για το πολυκαναλικό μοντέλο της εταιρείας που επεκτείνεται στο εξωτερικό – Δείτε το βίντεο.

Το κατάστημα της Yoleni’s άνοιξε πριν ένα χρόνο στην Αθήνα και είναι ένας παράδεισος ελληνικής γαστρονομικής εμπειρίας. Ένας πολυχώρος γεύσεων, στο νούμερο 9 της οδού Σόλωνος.

Η αφετηρία του όμως βρίσκεται πίσω, στο 2013, όταν ξεκίνησε στο διαδίκτυο ως ένα ηλεκτρονικό delicatessen ελληνικών προϊόντων.

Φέτος άλλαξαν πολλά. Χάρη στη συνεργασία του Yoleni’s με το «Χωριουδάκι», τον επισκέπτη υποδέχονται στην είσοδο πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά, ενώ ακολουθούν ράφια με επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα από τη μία πλευρά και ελληνικά τυριά και αλλαντικά από την άλλη.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και η νέα συνεργασία του Yoleni’s με το Steak Bar by Kiku, που περιλαμβάνει το κρεοπωλείο από το Carnicero. Εδώ, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο όροφο απολαμβάνεις τη δυνατότητα επιλογής του κρέατος, είτε απευθείας από το κρεοπωλείο είτε από το μενού, ενώ το location και η αισθητική είναι ιδανικά για business lunches, προσφέροντας πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής.

Στον μείον ένα όροφο, συναντάς ένα πλούσιο σε ελληνικές ετικέτες κελάρι, που στήθηκε με την βοήθεια του All About Wine, μεγάλη μπάρα και stools.

Το Yoleni’s είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους Έλληνες παραγωγούς και τα ελληνικά προϊόντα. Το «on line retail» μοντέλο του συνδέεται με το concept store της οδού Σόλωνος, ενώ τα σχέδια επέκτασής του στο εξωτερικό βρίσκονται στο στάδιο υλοποίησης, με το πρώτο franchise κατάστημα να ανοίγει στο Providence του Rhode Island στις ΗΠΑ στις αρχές του 2018. Μαζί του θα ταξιδέψουν και οι ελληνικές πίτες, τα αλλαντικά, τα τυριά, τα κρασιά, καθώς και 600 ακόμη επίλεκτα ελληνικά προϊόντα.

Δεν θα αναφερθούμε στα «μυστικά» του Yoleni’s. Είναι πολλά. Αρκεί μια επίσκεψη για να τα ανακαλύψετε. Ούτε στην συνδρομή του, να γίνει η Αθήνα ένας τουριστικός γαστρονομικός προορισμός.

Στη συνέντευξη που πραγματοποιήσαμε με τον Γιάννη Γεωργιάδη, υπεύθυνο marketing και «ψυχή» του Yoleni’s, μας ξενάγησε στο υπέροχο περιβάλλον του εξαώροφου νεοκλασικού και συζητήσαμε για όσα συνθέτουν ένα πολυκάναλο σχήμα που επεκτείνεται στο εξωτερικό!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί