Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο καράβι στο Σύνταγμα

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο καράβι στο Σύνταγμα

Ο άσχημος καιρός χάλασε την προγραμματισμένη εκδήλωση, όμως και πάλι ο Γιώργος Καμίνης ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα στους πολίτες της Αθήνας.

Με σύνθημα «Η Αθήνα γιορτάζει, με παιχνίδι το κέφι αλλάζει», ο δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης έδωσε σήμερα το βράδυ το έναυσμα για τη φωταγώγηση του κέντρου της πρωτεύουσας και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο κ. Καμίνης φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο καράβι που θα στολίζει την Πλατεία Συντάγματος σε μια λιτή εκδήλωση στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας.

Αφού ανέφερε ότι «σε πείσμα των καιρών βρισκόμαστε εδώ, παρά τις αντίξοες συνθήκες, για να φωταγωγήσουμε το καράβι», ο δήμαρχος Αθηνών υπενθύμισε ότι «φέτος ενδεχομένως να έχουμε και χιονισμένα Χριστούγεννα. Ο δήμος, οι άνθρωποι και δομές του βρίσκονται δίπλα σε όσους τον έχουν ανάγκη», κι ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

1/3

Τα σχέδια της δημοτικής Αρχής χάλασε όμως η βροχή που άρχισε να πέφτει και απέτρεψε πολύ κόσμο από το να απολαύσει την όλη εκδήλωση, ενώ και η προγραμματισμένη συναυλία μουσικών συνόλων του Δήμου Αθηναίων ακυρώθηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων θα διαρκέσουν έως τις 5 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη: Εκατόν μία ιδέες για την Αθήνα