Φωτιά και…λάβρα κατά Μητσοτάκη ο Λεβέντης

Φωτιά και…λάβρα κατά Μητσοτάκη ο Λεβέντης

«Όσοι τον ψήφισαν είναι φανατικοί του δικομματισμού και περιμένουν ρουσφέτια».

Σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη.
Όπως είπε, βιάζονται όσοι λένε πώς νικητής είναι ο Μητσοτάκης.

«Αν οι επόμενες εβδομάδες δείξουν πως ο τόπος έχει ανάγκη από συναίνεση και αποδειχθεί πως τα πράγματα για τη χώρα είναι χειρότερα και πως δεν έχει τελειώσει ακόμα η ιστορία του grexit τότε μπορεί να δικαιωθεί ο Μεϊμαράκης» είπε αρχικά ο κ. Λεβέντης.

Στη συνέχεια τόνισε: «Αυτοί που ψήφισαν Μητσοτάκη είναι οι φανατικοί του δικομματισμού και περιμένουν ρουσφέτια, διορισμούς και τέτοια πράγματα. Αυτές οι εποχές όμως περάσανε. Μέχρι τώρα κέρδιζαν με ψέματα. Μέχρι και βασιλικοί, χουντικοί, ακροδεξιοί και άλλοι παρασυρόμενοι ψήφισαν τον Μητσοτάκη και ήθελαν να τον ψηφίσουν για να γίνει πρωθυπουργός».

Επιπλέον, τόνισε πως ο ίδιος στήριξε τον κ. Μεϊμαράκη διότι δεν τον θεωρεί τόσο ακραίο και πως αν χρειαζόταν συνεννόηση η πατρίδα εκείνος θα την έδινε, αντίθετα δεν θεωρεί σε καμία περίπτωση τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος ανήκει «σε μια οικογένεια αποστατών»!

Έντονη ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος μίλησε για ανηθικότητα και τόνισε πως ο κ. Λεβέντης που υπερασπίστηκε τον κ. Φλαμπουράρη στη Βουλή δεν δικαιούται να μιλάει.