Φωτιά στην Κερατέα: Αφέθησαν ελεύθεροι οι δύο υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ

Φωτιά στην Κερατέα: Αφέθησαν ελεύθεροι οι δύο υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ
Συνεχίζεται για 2η ημέρα η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε εχθές το μεσημέρι στην περιοχή Τογάνι στην Κερατέα Αττικής και μέχρι αργά το βράδυ το μέτωπο έφτασε μέχρι την Π.Φώκαια. Ολονύκτια η μάχη της πυροσβεστικής για να σωθούν περιουσίες, μεγάλες καταστροφές στην περιοχή, Σάββατο 9 Αυγούστου 2025 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI) Photo: Eurokinissi
Ο εισαγγελέας ζητά περαιτέρω έρευνα.

Ελεύθεροι με εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκαν οι δύο υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ που συνελήφθησαν ως υπεύθυνοι για την φωτιά στην Ανατολική Αττική η οποία, σύμφωνα με την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, φαίνεται να ξεκίνησε στην Κερατέα από κομμένο καλώδιο του δικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την υπόθεση ο Εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια περαιτέρω έρευνας ώστε να εντοπιστούν όλες οι παράμετροι και ακολούθως να αποδοθούν για όσους προκύπτουν ποινικές ευθύνες.

Οι δύο υπάλληλοι είναι υπεύθυνοι αποκατάστασης βλαβών και συντήρησης του δικτύου στην περιοχή των Μεσογείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ