Φωτογραφίες με τις «άγνωστες» κόρες του Πούτιν δημοσίευσε πρώην δισεκατομμυριούχος φίλος του

Φωτογραφίες με τις «άγνωστες» κόρες του Πούτιν δημοσίευσε πρώην δισεκατομμυριούχος φίλος του
epa08272826 Russian President Vladimir Putin speaks during a news conference in the Kremlin in Moscow, Russia, 05 March 2020. Russian President Vladimir Putin and his Turkish counterpart, Recep Tayyip Erdogan, say they have reached agreements that could end fighting in northwestern Syria. EPA/PAVEL GOLOVKIN / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φροντίζει να κρατά τα παιδιά του, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον Τύπο να κάνει υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια για τον αριθμό των απογόνων του, καθώς και την ταυτότητά τους.

Φήμες θέλουν τον Πούτιν να έχει δύο, ίσως και τρεις κόρες, ωστόσο θεωρείται ότι οι κόρες του είναι η Μαρία και η Κατερίνα, τις οποίες απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την πρώην αεροσυνοδό της Aeroflot, Λουντμίλα Πούτιν, που διήρκεσε 30 ολόκληρα χρόνια μέχρι το διαζύγιό τους το 2013.

Τις «άγνωστες» κόρες του Ρώσου προέδρου έφερε ξανά στο προσκήνιο ο πρώην δισεκατομμυριούχος, Σεργκέι Πουγκάτσεφ, ο οποίος έχει δεχτεί σοβαρές νομικές κατηγορίες για μια φερόμενη απάτη με τράπεζα που είχε στην κατοχή του. Τότε, μήνυσε την Ρωσία για 12 δισ. δολάρια για δήθεν απαλλοτρίωση των περιουσιακών του στοιχείων. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει δηλώσει στους Financial Times ότι εκείνος έφερε τον Πούτιν στην εξουσία.

Σήμερα, παρά την μυστικοπάθεια που συνεχίζει να κρατά γύρω από την οικογένειά του ο Ρώσος πρόεδρος, ο Πουγκάτσεφ φέρεται να δημοσίευσε φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται οι υποτιθέμενες κόρες του Πούτιν. Στις εικόνες, η Μαρία και η Κατερίνα, οι οποίες είναι πλέον κοντά στα 30, φαίνεται να βρίσκονται στο εσωτερικό του Κρεμλίνου όσο και από το τότε σπίτι του Πουγκάτσεφ κοντά στη Μόσχα, μαζί με τον Πουγκάτσεφ και τα παιδιά του.

Στην μία φωτογραφία διακρίνονται σε ένα ιδιωτικό πάρτι με το φημισμένο ποπ συγκρότημα Strelki, που θεωρούνται οι «ρωσικές Spice Girls». «Η νεανική φιλία κρατάει για πάντα!!!», έγραψε στη λεζάντα.

Ποιες είναι οι κόρες του Ρώσου προέδρου;

Η 35χρονη Μαρία, η οποία χρησιμοποιεί το επώνυμο Βορόντσοβα, έχει καριέρα στην ιατρική έρευνα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι παντρεμένη με έναν Ολλανδό επιχειρηματία με τον οποίο έχει αποκτήσει οικογένεια, καθιστώντας τον Πούτιν, παππού.

Η 33χρονη Κατερίνα, γνωστή με το οικογενειακό όνομα της μητέρας της, Τικόνοβα, συμμετείχε σε διαγωνισμό χορού ροκ εν ρολ και τώρα πιστεύεται ότι ηγείται μιας νέας ρωσικής πρωτοβουλίας τεχνητής νοημοσύνης. Είχε προηγουμένως παντρευτεί έναν Ρώσο δισεκατομμυριούχο, τον 38χρονο Κιρίλ Σαμάλοβ, αλλά χώρισε το 2018.

Να σημειωθεί πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε προκαλέσει σοκ το 2015 όταν μίλησε για το πόσο «περήφανος» ήταν για τις κόρες του, λέγοντας ότι μιλούσαν πολλές γλώσσες, αλλά χωρίς ποτέ να επιβεβαιώσει την ταυτότητά τους. «Δεν συζητώ ποτέ ερωτήσεις σχετικά με την οικογένειά μου. Δεν ασχολούνται με επιχειρήσεις ούτε με την πολιτική» είχε δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αποκτήσει οικογένεια με την Αλίνα Καμπάεβα, με την οποία έχουν κάνει δύο παιδιά- αγόρια- αλλά κι αυτό παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.