Four Seasons Astir Palace Hotel Athens: «Lead With Care»

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens: «Lead With Care»
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου
Το εμβληματικό Four Seasons Astir Palace Hotel Athens καλωσορίζει τους επισκέπτες του με ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας παγκόσμιας κλάσης.

Σε μια χερσόνησο µόλις 30 λεπτά από το κέντρο της πόλης και 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόµιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το Four Seasons Astir Palace Hotel είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ασφαλείς διακοπές σε έναν από τους πιο ροµαντικούς προορισµούς του κόσµου. Εφαρµόζοντας ένα παγκόσµιο πρόγραµµα της Four Seasons που δηµιουργήθηκε σε συνεργασία µε την Johns Hopkins Medicine International, το πιο συναρπαστικό θέρετρο της Αθηναϊκής Ριβιέρας άνοιξε τις πόρτες του και καλωσορίζει τους επισκέπτες του καλοκαιριού µε ενισχυµένα µέτρα υγιεινής και ασφάλειας, εξασφαλίζοντας µια άνετη και ευχάριστη διαµονή.

Τρεις ιδιωτικές παραλίες που συνδέονται µεταξύ τους µε έναν πεζόδροµο 300 µέτρων, τρεις πισίνες (οικογενειακή, πισίνα υπερχείλισης και εσωτερική πισίνα), πέντε γήπεδα τένις, θαλάσσια σπορ -από windsurfing έως θαλάσσιο καγιάκ- ιστιοπλοΐα κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέµατος, γήπεδο µπάσκετ, ποδοσφαίρου, ένα golf club λίγα λεπτά µακριά, εκτενή µονοπάτια για πεζοπορία και jogging, ένα πλήρως εποπτευόµενο δωρεάν πρόγραµµα Kids for All Seasons µε αποκλειστικές εγκαταστάσεις, πρόσβαση µε σκάφος, ακόµη και ελικοδρόµιο, παρέχουν εµπειρίες που µόνο η Four Seasons µπορεί να προσφέρει.

Η ταβέρνα 37 µε ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις δίπλα στο κύµα, το Μercato, η αυθεντική ιταλική trattoria µε το µπαλκόνι στο Αιγαίο, το Avra bar, αφιερωµένο καθηµερινά στο τελετουργικό του µαγευτικού ηλιοβασιλέµατος της χερσονήσου, υπόσχονται ποικιλόµορφες γευστικές απολαύσεις.

Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

«Μέσα σε αυτό το νέο περιβάλλον, µοναδικός µας στόχος είναι να προσφέρουµε στους επισκέπτες και τους υπαλλήλους µας την εµπιστοσύνη και τη διαβεβαίωση ότι η υγεία και η ασφάλειά τους είναι η πρώτη µας προτεραιότητα», λέει ο Philippe Roux-Dessarps, Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Αstir Palace Hotel.

Η Johns Hopkins Medicine International επικύρωσε το «Lead With Care», το νέο παγκόσµιο πρόγραµµα υγείας και ασφάλειας της Four Seasons, και παρέχει συνεχή καθοδήγηση σε πραγµατικό χρόνο σχετικά µε την εξελισσόµενη κατάσταση του COVID-19.

Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Επιπλέον, συνεχίζουμε να επενδύουµε στη βραβευµένη εφαρµογή και συνοµιλία Four Seasons App και Chat, παρέχοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ελέγχουν την αλληλεπίδραση µε το προσωπικό σε πραγµατικό χρόνο, χωρίς επαφή, σε πάνω από 100 γλώσσες. Το Four Seasons App προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης κρατήσεων, παραλαβής αποσκευών, µεταφορά από και προς το αεροδρόµιο, υπηρεσία δωµατίου, κρατήσεις εστιατορίων και spa.

Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Αν ποτέ χρειάστηκε να πάρετε τη δύσκολη απόφαση µεταξύ διαµονής στην Αθήνα ή σε ένα νησιωτικό θέρετρο, το Four Seasons Astir Palace τα συνδυάζει όλα σε έναν κορυφαίο παραθαλάσσιο προορισµό. 

Σας προσκαλούμε να ζήσετε την εµπειρία της Αθηναϊκής Ριβιέρας στο Four Seasons Astir Palace Athens και να επωφεληθείτε από το πακέτο Athens Riviera Escape µε 20% έκπτωση στην αρχική τιµή δωµατίου και πρωινό καθηµερινά.

Για τηλεφωνικές κρατήσεις, καλείτε στο 210 8901000. Για ηλεκτρονική κράτηση, στο http://www.fourseasons.com/athens