Front Runners 4.0: Ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια αθλητικού management ήρθε στη χώρα μας από το Deree – Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος

Front Runners 4.0: Ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια αθλητικού management ήρθε στη χώρα μας από το Deree – Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος

Ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια αθλητικού management στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 4.0” διοργανώθηκε με επιτυχία από τις 31/3 ως τις 2/4 2022 από το Sports Management Society του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, την ActiveMedia Group και το Center of Excellence in Food, Tourism & Leisure, The American College of Greece. 

Το συνέδριο άνοιξε ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπουργός  Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας, και ο Deputy Chief of Mission της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, κ. David Burger όπου απηύθυναν τον χαιρετισμό τους μέσω βίντεο, ενώ η Υφυπουργός Τουρισμού, κα. Σοφία Ζαχαράκη συμμετείχε σε πάνελ όπου παρουσιάστηκε η πρώτη έρευνα για τον Αθλητικό Τουρισμό στην Ελλάδα για το 2021.

Πάνω από 40 επιφανείς ομιλητές, το 30% των οποίων ήταν γυναίκες, συναντήθηκαν στο Front Runners 4.0 με περισσότερους από 600 συμμετέχοντες από 24 διαφορετικές χώρες και πάνω από 300 εταιρείες, που σχετίζονται με την αθλητική βιομηχανία  παρακολουθήσαν τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του αθλητισμού αλλά και του αθλητικού τουρισμού.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, είχαμε ενδιαφέρουσες ομιλίες και ξεχώρισαν οι εξής τοποθετήσεις των ομιλητών:

Επίσης, στο δεύτερο μισό της πρώτης μέρας είχαμε πολύ αξιόλογες ομιλίες όπως:

Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου

Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 έγιναν μεταξύ άλλων οι ακόλουθες δηλώσεις:

Η τρίτη ημέρα του συνεδρίου

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, ήταν η τρίτη και τελευταία μέρα όπου έγιναν μεταξύ άλλων οι ακόλουθες δηλώσεις:

Τη διοργάνωση στήριξαν η Qatar Airways, η οποία συμμετείχε στο συνέδριο ως Gold Sponsor με το πρόγραμμα ανταμοιβής Student Club, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., επίσημη εισαγωγέας της Porsche AG στην Ελλάδα, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας που τους προσφέρθηκαν στο booth της εταιρείας.

Official Outdoor Partner ήταν η εταιρεία The North Face.

Digital Platform Partner του συνεδρίου ήταν η LiveOn.

Την παραγωγή του συνεδρίου ανέλαβε η πολύπειρη ομάδα της ActiveMedia Group και  το Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Παρακολουθήστε όλες τις ομιλίες του συνεδρίου στο YouTube και το Spotify.