Γ. Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς του προσφέρουν «χρυσό» 5ετές συμβόλαιο 233,4 εκατ. δολαρίων για να παραμείνει

Γ. Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς του προσφέρουν «χρυσό» 5ετές συμβόλαιο 233,4 εκατ. δολαρίων για να παραμείνει
epa07998099 Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo of Greece (C) scores during the NBA game between the Chicago Bulls and the Milwaukee Bucks at Fiserv Forum in Milwaukee, Wisconsin, USA, 14 November 2019. The Bucks defeated the Bulls. EPA/TANNEN MAURY SHUTTERSTOCK OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δείξει την πρόθεσή του να μείνει, λέγοντας πως θέλει να χτίσει στο Μιλγουόκι μία ομάδα που θα διεκδικεί πρωταθλήματα.

Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, αλλά παρά τις «σειρήνες» από άλλες αγορές του NBA, το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς. Και πως να μην μείνει άλλωστε, όταν το συμβόλαιο που ετοιμάζονται να του προσφέρουν, είναι μυθικό!

Αντετοκούνμπο: Πρόταση για ανανέωση με 233,4 εκατομμύρια δολάρια

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Σαμς Σαράνια, από τους πλέον έγκυρους ρεπόρτερ NBA στις ΗΠΑ, οι Μπακς ετοιμάζονται να του προσφέρουν 5ετες supermax συμβόλαιο, αξίας 233.4 εκατ. δολαρίων.

Ο Αντετοκούνμπο, όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από το Μαϊάμι για το τι σκέφτεται για την επόμενη σεζόν, καθώς στην μεταγραφική περίοδο είναι το μεγάλο όνομα που όλοι θέλουν να «αρπάξουν» από τα «ελάφια». Ο ίδιος έδειξε την πρόθεσή του να μείνει, λέγοντας πως θέλει να χτίσει στο Μιλγουόκι μία ομάδα που θα διεκδικεί πρωταθλήματα. Και ο ιδιοκτήτης της ομάδας δήλωνε πως όλα δείχνουν πως ο Αντετοκούνμπο θα παραμείνει στον σύλλογο και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό, θα του δίνει την δυνατότητα να εισπράξει 233,4 εκατ. δολάρια, δηλαδή περίπου 46,6 εκατ. ανά χρόνο.

Παράλληλα, ο σύλλογος σύμφωνα με το δημοσίευμα, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές ώστε να δυναμώσει το ρόστερ του και να δημιουργήσει μία ακόμη καλύτερη ομάδα. Και πρώτος για αποχώρηση φέρεται να είναι ο βασικός πλέι μέικερ, ο Έρικ Μπλέντσο, τον οποίο ψάχνουν να ανταλλάξουν, καθώς θέλουν έναν παίκτη που θα προσφέρει ασφάλεια στον Αντετοκούνμπο και δεν θα χρειάζεται να κουβαλάει την μπάλα σχεδόν σε όλες τις φάσεις. Οσον αφορά τον προπονητή, Μάικ Μπουντενχόλζερ, η θέση του προς το παρόν κρίνεται ασφαλής.