Γαλαξίας: Προσθήκη 10 νέων καταστημάτων στην αλυσίδα – Αύξηση 20% στους μισθούς όσων προσλήφθηκαν μετά το 2012

Το επιχειρηματικό πλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Την ετήσια τελετή κοπής πίτας πραγματοποίησε σήμερα η εταιρεία ΠΕΝΤΕ Α.Ε.-Γαλαξίας στην Αθήνα, με τη συμμετοχή του συνόλου της διοίκησης και των εργαζομένων στα super market της Αττικής.

H Πρόεδρος της ΠΕΝΤΕ Α.Ε. κα. Νικολίτσα Χειμωνίδου στο χαιρετισμό της έκανε ειδική αναφορά στα ιδρυτικά και ιστορικά στελέχη της εταιρείας και ανέφερε ότι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί σταθερή φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία με συγκεκριμένα προγράμματα στηρίζει το προσωπικό της και αναγνωρίζει την πολύτιμη συμβολή του.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Πουρσανίδης που στην ομιλία του αναφέρθηκε σε δύο πυλώνες, τους εργαζόμενους και τα επιχειρηματικά πλάνα της εταιρείας. Τόνισε τη συμβολή της αμιγώς ελληνικής εταιρείας στον κοινωνικό τομέα, με πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που υπαγορεύθηκαν από το πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αφορά μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων που στόχο έχουν τον συνάνθρωπο και τον εργαζόμενο. Μάλιστα, ανακοίνωσε αύξηση 20% του μισθού όσων εργαζομένων έχουν προσληφθεί από το 2012 και μετά.

Στα επιχειρηματικά πλάνα της ΠΕΝΤΕ Α.Ε. ο κ. Πουρσανίδης ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την επέκταση του δικτύου με δέκα νέα καταστήματα για τα επόμενα δύο χρόνια, εκ των οποίων τα πέντε θα είναι υπέρ-μάρκετ.