Game Changer in CSR & Social Impact: Γιατί δεν πρέπει να χάσεις αυτό το Συνέδριο

Game Changer in CSR & Social Impact: Γιατί δεν πρέπει να χάσεις αυτό το Συνέδριο

Το Συνέδριο που δεν πρέπει να χάσεις έρχεται στις 30 Ιανουαρίου, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πόσο σημαντικό είναι για μια σύγχρονη επιχείρηση να ασχοληθεί σοβαρά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη; Ποια είναι η στάση των καταναλωτών απέναντι στις επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν ουσιαστικότερο ρόλο για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αναδύονται στις σύγχρονες τοπικές κοινωνίες, αλλά και στην ευρύτερη παγκόσμια κοινότητα;

Η 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ, διοργανώνει το επόμενο συνέδριο της σειράς Game Changer με τίτλο “CSR & Social Impact“.

Ένα από τα πιο επίκαιρα θέματα της σύγχρονης εποχής

Το πρώτο Game Changer in CSR & Social Impact που θα διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου 2018 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση έχει ως στόχο μέσα από πλούσια θεματολογία να αναλύσει και να παρουσιάσει ένα από τα πιο επίκαιρα θέματα στο χώρο των επιχειρήσεων, αυτό της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της υπεύθυνης ηγεσίας των επιχειρήσεων.

Κάθε επιχείρηση για να μπορέσει να εδραιωθεί, να γίνει πιο γνωστή στο χώρο της και για να “χτίσει” την εικόνα της, χρησιμοποιεί διάφορα μέσα και αναπτύσσει διάφορες δράσεις όπως η διαφήμιση, οι δημόσιες σχέσεις και φυσικά τα τελευταία χρόνια η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Μέσω αυτής προβάλλεται μεταξύ άλλων η υπευθυνότητα, η κοινωνική ευσυνειδησία, η ευαισθησία, η συνείδηση και η επιχειρηματική ηθική της επιχείρησης. Με τον τρόπο αυτό οι εταιρείες δημιουργούν προσδοκίες στους πολίτες και δείχνουν τον καλό τους χαρακτήρα σε εργαζόμενους, σε πελάτες και σε προμηθευτές.

Θα τεθούν ερωτήματα και θα δοθούν απαντήσεις

Σημείο αναφοράς και αφετηρίας του Συνεδρίου είναι η ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις βέλτιστες πρακτικές και στρατηγικές που οδηγούν στην επιτυχία και την αειφόρο ανάπτυξη, μέσα στο νέο αυτό περιβάλλον.

Οι επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται πλέον ότι η συμμετοχή τους στην επίλυση κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων, δεν μπορεί να εδράζεται σε απλουστευτικούς ηθικούς προβληματισμούς και να εξαντλείται στη διενέργεια συμβατικών, φιλανθρωπικών ενεργειών.

Οι εταιρείες και οι επενδυτές αναζητούν ευκαιρίες και συνέργειες με βιώσιμη κοινωνική επίδραση και αξία, τόσο για την κοινωνία όσο και στην οικονομία εντός της οποίας δραστηριοποιούνται. Στο πρώτο

Οι κορυφαίοι του χώρου θα βρίσκονται εκεί

Το συνέδριο Game Changer in CSR and Social Impact, θα φιλοξενήσει κορυφαίους εκπροσώπους της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, εκθέτοντας τους συμμετέχοντες σε μια δυναμική συζήτηση για τα επίκαιρα ζητήματα που αφορούν στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τις κοινωνικές επιπτώσεις και την υπεύθυνη ηγεσία των επιχειρήσεων.

Δείτε ποιοι θα μιλήσουν ΕΔΩ