Game of Thrones: Η Cersei μόλις μίλησε και έχει κάτι να πει για το άδοξο τέλος της

Game of Thrones: Η Cersei μόλις μίλησε και έχει κάτι να πει για το άδοξο τέλος της
epa04368483 Lena Headey arrives for the 66th annual Primetime Emmy Awards held at the Nokia Theatre in Los Angeles, California, USA, 25 August 2014. The Primetime Emmy Awards celebrate excellence in national primetime television programming. EPA/PAUL BUCK Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού Lena Headey για το φινάλε του χαρακτήρα της στο Game of Thrones ίσως δυσαρεστήσουν τους σεναριογράφους της σειράς.

Η Cersei Lannister υπήρξε ένας από τους πιο αιματοβαμμένους και ταυτόχρονα πιο τραγικούς χαρακτήρες του Game of Thrones. Μία πραγματική βασίλισσα του σκότους, της ίντριγκας και του κυνισμού, που, ωστόσο βασανίστηκε, χλευάστηκε, υπέφερε και, όταν της δόθηκε η ευκαιρία, πήρε την εκδίκησή της.

Μια εκδίκηση γεμάτη πάθος, εντυπωσιακά πλάνα και φωτιά παντού. Τι τέλος, λοιπόν, θα περίμενε μια τέτοια βασίλισσα; Κάτι εντυπωσιακό, ένα γκραν φινάλε αντάξιο του χαρακτήρα που με μαεστρία και ταλέντο έχτισε η ηθοποιός που την υποδύθηκε, η Lena Headey.

Η πανέμορφη ακτιβίστρια και ηθοποιός, μέχρι τώρα δεν είχε εκφράσει ποτέ ανοιχτά τη γνώμη της για το άδοξο τέλος που τις επιφύλαξαν οι σεναριογράφοι της σειράς Weis και Benniof.

Διαβάστε περισσότερα στο People: Game of Thrones: Η Cersei μόλις μίλησε και έχει κάτι να πει για το άδοξο τέλος της