Generation Y και International eBusiness Experts παρουσίασαν ένα φλέγον ζήτημα που μας απασχολεί όλους

Generation Y και International eBusiness Experts παρουσίασαν ένα φλέγον ζήτημα που μας απασχολεί όλους

Η διοργάνωση «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας» μίλησε για το πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για τα παιδιά όσων εργάζονται.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Παλλάς το φιλανθρωπικό ανθρωποκεντρικό σεμινάριο: «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας», το οποίο συνδιοργάνωσε η Generation YInternational eBusiness Experts.

Αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι στηρίζει σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες, η Generation Y συνέβαλε ενεργά στη συλλογική προσπάθεια στελεχών επιχειρήσεων και γνωστών επιχειρηματιών, που οραματίστηκαν, σχεδίασαν και πραγματοποίησαν ένα μοναδικό εγχείρημα με θέμα τα παιδιά, ένα φλέγον ζήτημα που μας απασχολεί όλους.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, ο έμπειρος life coach, Dr. Γιάννης Καλογεράκης παρουσίασε πρακτικές και εργαλεία που συμβάλλουν στην καλύτερη διαχείριση του χρόνου των εργαζόμενων γονέων, ώστε να επιτύχουν περισσότερο και κυρίως ποιοτικότερο χρόνο με τα παιδιά τους.

Το θέατρο Παλλάς, γέμισε με περισσότερα από 1000 άτομα, στελέχη επιχειρήσεων, γνωστούς επιχειρηματίες και όχι μόνο, που έδωσαν το παρών σε μία εκδήλωση εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη στα παιδιά, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στη Δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Generation YInternational eBusiness Experts, κ. Αναστάσιος Σπανίδης, μέλος της οργανωτικής επιτροπής της εκδήλωσης, δήλωσε: «Ζούμε σε μία εποχή όπου η τεχνολογία καθορίζει τον τρόπο με το οποίο σκεφτόμαστε, την ταχύτητα με την οποία εργαζόμαστε και την ταχύτητα με την οποία επικοινωνούμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αντίστοιχη και η ποιότητα. Ως Generation Y μπορεί να είμαστε εταιρεία τεχνολογίας και να εργαζόμαστε μπροστά από έναν υπολογιστή προκειμένου να προσφέρουμε B2B λύσεις και υπηρεσίες, δεν ξεχνάμε όμως ότι πίσω από αυτό, βρίσκονται άνθρωποι, και ότι στο τέλος της ημέρας ζούμε τη human to human era, μία εποχή που ο άνθρωπος παίζει τον πρωταρχικό ρόλο. Στο πλαίσιο αυτό είναι προσωπική χαρά μου να συμμετέχω στην οργανωτική επιτροπή της ημερίδας, που στόχο είχε οι γονείς να μάθουν να έχουν ποιοτική επικοινωνία με τα παιδιά τους, ώστε και αυτά με τη σειρά τους να χρησιμοποιούν την τεχνολογία, βλέποντας την ως εργαλείο για να γίνουν τα ίδια καλύτεροι άνθρωποι.»

Τόσο η οργανωτική επιτροπή όσο και οι χορηγοί της εκδήλωσης, μεταξύ αυτών και η Generation Y, εξέφρασαν την ικανοποίηση και την ευγνωμοσύνη τους για την ανταπόκριση του κόσμου, θέτοντας ως στόχο τη μελλοντική επανάληψη αντίστοιχων ενεργειών που τοποθετούνται στον άξονα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.