Γεννηματά: Πρέπει σήμερα το βράδυ να τελειώσει η σύγκρουση του δικομματισμού

Γεννηματά: Πρέπει σήμερα το βράδυ να τελειώσει η σύγκρουση του δικομματισμού
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φωφη Γεννηματα βγαίνει από το παραβάν για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα για τις Βουλευτικές Εκλογές 2015, σε εκλογικό τμήμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015. Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία. Οι κάλπες κλείνουν στις 7 το απόγευμα, ενώ πρώτη ασφαλή εκτίμηση του αποτελέσματος θα έχουμε λίγο μετά τις 9 καθώς τότε υπολογίζεται ότι θα έχει καταμετρηθεί το 10% των ψήφων της επικράτειας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΙΓΚΟΡ ΤΑΛΑΕΒΙΤΣ

«Η χώρα χρειάζεται αύριο κιόλας μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στη Νέα Ιωνία ψήφισε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και αμέσως μετά δήλωσε ότι «η χώρα χρειάζεται αύριο κιόλας μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας που θα αφήσει πίσω οριστικά τα μνημόνια και την κρίση, χωρίς όμως να συνθλίψουμε τον ελληνικό λαό».

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι θα πρέπει σήμερα το βράδυ να τελειώσει αυτή η σύγκρουση του άγονου δικομματισμού και η Δημοκρατική Συμπαράταξη επέλεξε να μην εμπλακεί σε άγονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. «Τρέξαμε σε όλη την Ελλάδα και μεταφέραμε ένα μήνυμα ενότητας και ελπίδας. Ενότητας πριν από όλα για την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.

Το κοινό μας σπίτι είναι εδώ. Το αίμα νερό δεν γίνεται. Καλούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στο παρελθόν να μας τιμήσουν και πάλι. Όμως η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες. Εμείς μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής για την σταθερότητα, για την συνεργασία, με σχέδιο με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις» σημεόιωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Ολοκληρώθηκε ο προεκλογικές αγώνας, ένας αγώνας κατά τον οποίο επιλέξαμε να μην εμπλακούμε σε αγώνες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Τρέξαμε σε όλη την Ελλάδα και μεταφέραμε ένα μήνυμα ενότητας και ελπίδας. Ενότητας πριν από όλα για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, το κοινό μας σπίτι είναι εδώ, το αίμα νερό δεν γίνεται, καλούμε όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν στο παρελθόν να μας τιμήσουν και πάλι» είπε κλείνοντας.