Γεωργιάδης: Αν αύριο με πυροβολήσουν δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; – Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δήλωση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. Πηγές του Μαξίμου κάνουν λόγο για «γελοιότητα».

 

Ευθύνες στον Αλέξης Τσίπρα σε μία ενδεχόμενη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του θα αποδώσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του σχολιάζοντας την επίθεση στον ΣΚΑΪ.

Σε σχόλιο του δημοσιογράφου στο κεντρικό δελτίο του Kontra την Τρίτη, ότι είναι επικίνδυνος δρόμος να λέμε ο ΣΥΡΙΖΑ που κάνει σκληρή κριτική στον ΣΚΑΪ είναι σαν να ανοίγει τον δρόμο σε έναν τρομοκράτη, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε:

«Οι τελευταίες 40 ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναφορά σε εμένα, περιέχουν το όνομά μου (…). Τσακώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλαφούζο και πρέπει να βρει τον τρόπο ο Τσίπρας να βάλει σε κάποιο σημείο και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Αν αύριο εμένα με πυροβολήσουν τρομοκράτες δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; Ποιος θα έχει; Η Άνω Ραχούλα; Αν με στοχοποιεί από το πρωί ως το βράδυ, ποιος φταίει…».

«Όταν το κάνεις ασταμάτητα και συνεχώς, είναι σαν να στέλνεις ένα σήμα», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Κυβερνητικές πηγές: Ο κ. Γεωργιάδης ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας

«Νομίζουμε ότι πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τον αντιπρόεδρο που διόρισε ως “δική του επιλογή”, όπως έχει καυχηθεί», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν: «Ο κ. Γεωργιάδης γίνεται συχνά καταγέλαστος. Με την τελευταία του δήλωση όμως ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τα όρια της γελοιότητας και κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου».

Σχετικά άρθρα