Γεωργιάδης: Αν υπάρξει συμφωνία, στον ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν τα πάντα

Γεωργιάδης: Αν υπάρξει συμφωνία, στον ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν τα πάντα

«Αν δεν υποστούμε ανήκεστο βλάβη και συμφωνήσουμε, δεν πειράζει, να ζήσουμε λίγο Αριστερά».

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Έκανε λόγο για λάθος μείγμα με πολλούς φόρους και λίγες μεταρρυθμίσεις, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για παραμύθια την ώρα που τα στελέχη της δίνουν τα πάντα για την καρέκλα.

«Δεν έχουν κανένα όριο και κανένα φραγμό τους έχω ζήσει στη Βουλή. Θα ψηφίσουν άρθρα και κόμματα» σχολίασε χαρακτηριστικά. «Έχουν πει τόσα πολλά παραμύθια, και είναι τόσο εμφανές ότι για την καρέκλα κάνουν τα πάντα δίνουν και την ψυχή τους» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαι δεμένος με τρεις ζώνες για να αντέξω την απογείωση (της οικονομίας)» ανέφερε σκωπτικά.

«Θέλουμε να κλείσει η αξιολόγηση, αλλά θα κλείσει με λάθος μείγμα, με πολλούς φόρους και λίγες μεταρρυθμίσεις, εμείς θέλαμε το αντίθετο πολλές μεταρρυθμίσεις και λίγους φόρους… Τα κυβερνητικά μέτρα θα φέρουν μεγάλη ύφεση» προειδοποίησε.

«Αν δεν υποστούμε ανήκεστο βλάβη και συμφωνήσουμε, δεν πειράζει, να ζήσουμε λίγο Αριστερά. Η έννοια της αγιότητας της Αριστεράς τελειώνει με τον Αλέξη Τσίπρα αυτή είναι η συνεισφορά του Τσίπρα στον τόπο» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στην κατάσταση στη Βενεζουέλα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρούσε στενές σχέσεις και τώρα μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα. «Την ξεχάσανε τώρα τη Βενεζουέλα, δεν κάνουν καμία δήλωση» σημείωσε

«Λέγανε για τις θωρακισμένη ΒΜW του Βενιζέλου γιατί δεν τους πειράζει του Τσιπρα και του Καμμένου οι θωρακισμένες BMW; είναι αριστερές και καλές;» διερωτήθηκε ακόμη, κάνοντας λόγο για λαϊκισμό.