Γεωργιάδης: Έρχεται άνοιγμα και των κέντρων αισθητικής

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όπως είπε θα γίνει σχετική ανακοίνωση για το θέμα κατά την σημερινή ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

Για άνοιγμα των Κέντρων Αισθητικής προϊδέασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως είπε θα γίνει σχετική ανακοίνωση για το θέμα κατά την σημερινή ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι το επιχείρημα που σε μεγάλο βαθμό τον έχει πείσει για το άνοιγμα του εν λόγω κλάδου είναι ότι και να μείνουν κλειστά, πολλές κυρίες θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών αυτών στα σπίτια τους με παράνομο τρόπο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, ήταν κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να ανοίξει κάποιος άλλος κλάδος, ούτε θα αλλάξει η ώρα έναρξης της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

«Το ρεβεγιόν είναι ο μεγαλύτερος τρόμος των γιατρών. Αν τους ρωτήσετε τι φοβούνται περισσότερο και από την λιανική πώληση, αυτό είναι το ρεβεγιόν», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

 «Γκρινιάζουν» οι ιδιοκτήτες των κέντρων αισθητικής

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»  ο Σπύρος Γκιόκας, ιδιοκτήτη κέντρου αισθητικής, τόνισε ότι τα μέτρα προστασίας τηρούνται στο μέγιστο στα καταστήματα αυτά, σε αντίθεση με τη «μαύρη αγορά», όπου καταφεύγουν οι καταναλωτές προκειμένου να περιποιηθούν τον εαυτό τους.

«Πάνε από σπίτι σε σπίτι χωρίς κανέναν κανόνα, χωρίς να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και εμείς που τα εφαρμόζουμε πιστά, είμαστε κλειστά».