Γεωργιάδης για Ελληνικό: Το έργο ξεκίνησε, η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν!

Γεωργιάδης για Ελληνικό: Το έργο ξεκίνησε, η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν!
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Σπυρίδων - Άδωνις Γεωργιάδης συμμετέχει στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο στη Βουλή, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019. Κάθε υπουργός, στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, θα παραλάβει έναν φάκελο με τον εξαμηνιαίο σχεδιασμό του τομέα ευθύνης του, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Στον φάκελο θα περιγράφονται λεπτομερώς οι συγκεκριμένοι στόχοι που θα πρέπει να επιτευχθούν ανά υπουργείο μέχρι τον Δεκέμβριο και ο τρόπος της αξιολόγησης κάθε κυβερνητικής δράσης. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Το έργο ξεκίνησε, η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή που έκανε στο Twitter για το Ελληνικό.

«Το έργο ξεκίνησε η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν!» Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια των έργων στο Ελληνικό, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του υπουργού αναφέρονται τα εξής: «Επειδή με ρωτάγατε συνέχεια «πότε θα μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό»….τώρα οι μεμψίμοιρες δηλώσεις των Συριζαίων ας γίνουν τμήμα αυτής της υπέροχης μέρας ως υπενθύμιση από ποιους μας γλίτωσε ο Ελληνικός Λαός. Το έργο ξεκίνησε η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν!»

Σε δεύτερη ανάρτησή του ο υπουργός, απαντώντας σε δήλωση του τομεάρχη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών για το Ελληνικό, Νίκου Παπά, αναφέρει μεταξύ άλλων: «…Λέτε σήμερα να γκρεμίζαμε 900 κτίρια; Σήμερα 5 έως τέλος του χρόνου όλα. Το έργο ξεκίνησε και δουλέψατε και εσείς γι’ αυτό. Αντί να μπαίνετε στην εικόνα γκρινιάζετε, κρίμα».