Γεωργιάδης: Καμία ανάμιξη του υπουργείου στην έφοδο στις τράπεζες

Γεωργιάδης: Καμία ανάμιξη του υπουργείου στην έφοδο στις τράπεζες
«Ήταν μία θεσμική λειτουργία του κράτους», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, εξηγώντας ότι υπήρχαν καταγγελίες περί εναρμονισμένων πρακτικών και έπρεπε η Επιτροπή να κάνει έλεγχο.

Καμία ανάμιξη δεν είχε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο χθεσινό περιστατικό με την έφοδο της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες, επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον ΣΚΑΪ 100,3.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ξεκαθάρισε ότι την απόφαση για την έφοδο πήρε η Επιτροπή Ανταγωνισμού που είναι εντελώς ανεξάρτητη. «Ήταν μία θεσμική λειτουργία του κράτους», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, εξηγώντας ότι υπήρχαν καταγγελίες περί εναρμονισμένων πρακτικών και έπρεπε η Επιτροπή να κάνει έλεγχο.

Για το μεταναστευτικό ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «μας ξεπέρασαν λίγο τα γεγονότα» αλλά εξήγησε ότι η κυβέρνηση πήρε μέτρα με το νομοσχέδιο που πήρε στην Βουλή. Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να καταστραφεί, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υπογράμμισε ότι αν τα κυβερνητικά μέτρα δεν είναι αρκετά τότε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει και άλλα.