Γεροβασίλη: «Γραφικές» οι δηλώσεις του Μεϊμαράκη, για να διασώσει το «αμήχανο» κόμμα του

Γεροβασίλη: «Γραφικές» οι δηλώσεις του Μεϊμαράκη, για να διασώσει το «αμήχανο» κόμμα του

Σκληρή απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου με αφορμή τη συνέντευξη Μεϊμαράκη.

Με ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, κ. Όλγα Γεροβασίλη, επιτίθεται στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κατηγορώντας τον πως προσπαθεί, επιστρατεύοντας όση «γραφικότητα» μπορεί, να κρύψει την «αμηχανία» του κόμματός του και να αποφύγει την εκλογική αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Γεροβασιλη.

«Όση γραφικότητα και αν επιστρατεύσει ο κ. Μεϊμαράκης, δεν μπορεί να κρύψει την αμηχανία στην οποία βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, αντιμέτωπη με την λαϊκή ετυμηγορία. Γι αυτό κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει την εκλογική αναμέτρηση, -την οποία ο ίδιος ζήτησε στην Βουλή- ή έστω να την καθυστερήσει για μερικές ώρες.

Αυτό που απασχολεί τον κ. Μεϊμαράκη δεν είναι το καλό του τόπου, αλλά το πώς θα αποφύγει να διαχειριστεί εκλογικά την πολιτική κατάρρευση της Νέας Δημοκρατίας. Κατάρρευση η οποία είναι αποτέλεσμα μιας καταστροφικής διακυβέρνησης, κατά την διάρκεια της οποίας οι λίστες φοροφυγάδων κρυβόντουσαν στα συρτάρια, εξέχοντα μέλη των κυκλωμάτων αυτών συμμετείχαν στα κυβερνητικά επιτελεία, η διαπλοκή επέβαλλε τους όρους της, τα Μνημόνια υπογράφονταν εν λευκώ και η κυβέρνηση διαβεβαίωνε προς τέρψιν των δανειστών μας ότι το χρέος της χώρας είναι βιώσιμο.

Κάποιοι, προκειμένου να διασωθούν πολιτικά, επιδιώκουν να κρατούν το πολιτικό τοπίο όσο πιο θολό γίνεται. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι ώρα να δώσει ο ελληνικός λαός ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή τετραετίας. Αν το συμφέρον της χώρας δεν ταυτίζεται με τις μικροπολιτικές επιδιώξεις του κ. Μεϊμαράκη, το πρόβλημα είναι δικό του. Όχι της ελληνικής κοινωνίας.»