Γεροβασίλη: Η αξιολόγηση οφείλει να ολοκληρωθεί σε συντομότατο χρονικό διάστημα

Γεροβασίλη: Η αξιολόγηση οφείλει να ολοκληρωθεί σε συντομότατο χρονικό διάστημα

«Ισχύει η πρόσκληση της κυβέρνησης για διάλογο με τους αγρότες», σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Σταθερή μας θέση είναι ότι η όλη διαδικασία της αξιολόγησης οφείλει να ολοκληρωθεί σε συντομότατο χρονικό διάστημα διότι, ούτε η Ελλάδα, ούτε η Ευρώπη έχουν χρόνο για χάσιμο» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, για τις διαπραγματεύσεις, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Οι όποιες διαφορές πρέπει και μπορούν να γεφυρωθούν, η μπάλα, πλέον, είναι στο γήπεδο των θεσμών, που οφείλουν να έχουν εποικοδομητική στάση» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Για το ασφαλιστικό, η κα. Γεροβασίλη σημείωσε ότι η νέα πρόταση της κυβέρνησης ενισχύει τα μικρά και μεσαία εισοδήματα, ενώ υπάρχουν κλιμακωτές επιβαρύνσεις για τα μεγάλα εισοδήματα. Αναφερόμενη στο αγροτικό, υπογράμμισε ότι ισχύει η πρόσκληση της κυβέρνησης για διάλογο με τους αγρότες. Όμως, όπως είπε, αυτή η συζήτηση δεν μπορεί να γίνει από μηδενική βάση.

«Στόχος μας είναι να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος και σημείωσε ότι «αυτοί που σήμερα αγκαλιάζουν τους αγρότες είναι οι ίδιοι που πριν από λίγα χρόνια τους λοιδωρούσαν». Επίσης, δήλωσε βέβαιη ότι οι αγρότες γρήγορα θα κατανοήσουν ποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη τους, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση τούς καλεί σε ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο για να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις.