Γεροβασίλη: Κρυφός πόθος της ΝΔ η συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Γεροβασίλη: Κρυφός πόθος της ΝΔ η συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ απέκλεισε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Κουμουνδούρου, Όλγα Γεροβασίλη.

«Αποκλείεται παντελώς το σενάριο συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για κρυφό πόθο της ΝΔ αλλά και πολλών κύκλων που επιβουλεύονται τη χώρα», σημείωσε η Όλγα Γεροβασίλη σε δηλώσεις της και προσέθεσε: «δεν έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής μια λέξη για προγράμματα άλλων κομμάτων».

«Ο λόγος όλος επικεντρώνεται στο θέμα της εθνικής συνεννόησης. Θα πρέπει να γίνουμε πιο σαφείς ως προς τον συγκεκριμένο όρο. Η συνεννόηση με διαφορετικές θέσεις, διαφορετικές απόψεις, διαφορετική ιδεολογία και διαφορετική στρατηγική δεν μπορούν να συμβούν γιατί δεν πρόκειται περί συνεννόησης αλλά κοροϊδίας του λαού», συμπλήρωσε η κυρία Γεροβασίλη.

«Θα πρέπει να απαντηθεί τι θα έλεγε η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τις ομαδικές απολύσεις. Η ΝΔ συνεχίζει να έχει την άποψη ότι θα βγούμε από τα μνημόνια στην ανάπτυξη αν μειώνουμε συνεχώς μισθούς και συντάξεις, όταν απολύουμε και φορολογούμε ταυτόχρονα; Αν αυτό είναι το μοντέλο που εξακολουθούν να υπηρετούν σήμερα, ας το πουν στον λαό για να κάνει την επιλογή του», υπογράμμισε η κυρία Γεροβασίλη και κατέληξε αναφερόμενη στο θέμα των συνεργασιών:

«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει ίδια, ότι η Αριστερά περιέχει στην κουλτούρα της τις συνεργασίες πολύ πριν τις σκεφτούν οποιοιδήποτε άλλοι για να μπουν στην διακυβέρνηση από το παράθυρο».