Για ακόμα μια χρονιά ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ ανάμεσα στα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας

Για ακόμα μια χρονιά ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ ανάμεσα στα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας

Για ακόμα μια χρονιά τα αποτελέσματα του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ τον έφεραν να βραβεύεται ως ένα από τα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας, στην ετήσια εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας “Diamonds of the Greek Economy” που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 07/07/2021. Το βραβείο παρέλαβε για τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μίλτος Αγιούμπ.

Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Στην παρέμβασή του, ο κος Αγιούμπ ανέφερε ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες και της φετινής χρονιάς, λόγω της πανδημίας, ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ συνέχισε να διατηρεί και το 2021 την ηγετική του θέση στον κλάδο με αυξητικό κύκλο εργασιών 323.000.000€ και μηδενικό δανεισμό.

Ταυτόχρονα, ο όμιλος συνέχισε τη λειτουργία του διατηρώντας τα υψηλά του στάνταρ, αντιμετωπίζοντας δύο ακόμα προκλήσεις, οι οποίες σχετίζονται με την κοινωνική του υπόσταση και δράση. Η μια αφορά το αίτημα της πολιτείας για συμμετοχή στη διαδικασία διανομής των self tests, στην οποία ανταποκρίθηκε πλήρως απορροφώντας το κόστος της διαδικασίας και έχοντας διανείμει μέχρι σήμερα 4.000.000 τεμάχια, χωρίς μάλιστα αυτό να επηρεάσει την καθημερινή του λειτουργία. Η δεύτερη και πιο τιμητική αφορά τη διανομή εμβολίων κατά του ιού SARS-COVID 19 από τη μονάδα του ομίλου στα Ιωάννινα, μετά από πρόσκληση της πολιτείας. Ένα εγχείρημα αρκετά απαιτητικό από πλευράς εφοδιαστικής αλυσίδας με πολύ ειδικές συνθήκες φύλαξης και διανομής.

Χαρακτηριστικά δήλωσε “Αγκαλιάσαμε αυτή την πρόκληση, ανταποκριθήκαμε με συνέπεια και είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε με αυτό το λιθαράκι στο μέτωπο ανοσίας που προσπαθεί να χτίσει η χώρα μας”,. Κλείνοντας, ο κος Αγιούμπ, εξέφρασε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για αυτά που έχει καταφέρει ο όμιλος και γι’ αυτά που προγραμματίζει για το μέλλον –μιας και φέτος κλείνει τα 40 χρόνια λειτουργίας του- στους 320 εργαζόμενους του
ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, στους 1.700 φαρμακοποιούς, που στην πλειοψηφία τους τον εμπιστεύονται καθημερινά ως τον κύριο ή και μοναδικό προμηθευτή τους, καθώς επίσης και στους 200 προμηθευτές – συνεργάτες του ομίλου.
Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο website του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ www.prosyfape.gr