Για έβδομη φορά διακρίνεται η Data Communication στα Best Workplaces της χώρας

Για έβδομη φορά διακρίνεται η Data Communication στα Best Workplaces της χώρας

Η εταιρεία επενδύει στρατηγικά σε νέες τεχνολογίες και σύγχρονες υποδομές, ενώ επιπλέον επικεντρώνεται στην πολύπλευρη ανάπτυξη των ανθρώπων της.

Η Data Communication αναδείχθηκε ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας Best Workplaces 2018, που διεξήγαγε και φέτος το Great Place to Work® Institute Hellas.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την 7η διάκριση της Data Communication στην κατηγορία «10 καλύτερες εταιρείες με 50-250 εργαζόμενους», καθώς η εταιρεία αριθμεί πλέον 6 εθνικές και 1 ευρωπαϊκή διάκριση σε ισάριθμες συμμετοχές της στην έρευνα, από το 2010.

Η Data Communication, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft, επενδύει στρατηγικά σε νέες τεχνολογίες και σύγχρονες υποδομές, ενώ επιπλέον επικεντρώνεται στην πολύπλευρη ανάπτυξη των ανθρώπων της, παρέχοντάς τους ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που αποπνέει το αίσθημα της ασφάλειας, επιτρέποντάς τους να εξελιχθούν και να αριστεύσουν.

Η παραπάνω συνθήκη διασφαλίζεται με κύριους άξονες τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας (αύξηση 132% του ανθρώπινου δυναμικού την τελευταία 5ετία), την προώθηση ίσων ευκαιριών απασχόλησης (54,5% των θέσεων ευθύνης καταλαμβάνονται από γυναίκες) και τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των γνώσεων/δεξιοτήτων του κάθε εργαζόμενου (4.000 ανθρωποώρες το προηγούμενο οικονομικό έτος). Παράλληλα, παρέχεται ένα πλήρες ασφαλιστικό πρόγραμμα Ζωής & Υγείας και ολοκληρωμένο πακέτο παροχών και διευκολύνσεων, ιδιαίτερα ανταγωνιστικών για τον κλάδο, εκφράζοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον της εταιρείας για τους ανθρώπους της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξιολόγηση που έλαβε η Data Communication από τους εργαζομένους της στο διαγωνισμό, σε βασικές παραμέτρους, όπως Αξιοπιστία, Υπερηφάνεια και Συντροφικότητα, άγγιξε περισσότερο από το 90%, κατατάσσοντάς την στις υψηλότερες στο σύνολο των διαγωνιζόμενων εταιρειών.

Με αφορμή τη νέα διάκριση η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice President και HR Director δήλωσε: «Η διάκρισή μας στην 5η θέση των Best WorkPlaces 2018 μας τιμά ιδιαίτερα. Μέσα από αυτήν επιβραβεύονται όχι μόνο οι συνεχείς προσπάθειές μας να παρέχουμε το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στους ανθρώπους μας, αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποί μας που καθημερινά καταβάλουν προσπάθεια για να κάνουν την Data Communication την εταιρεία που είναι. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους, και τον καθένα ξεχωριστά, που μας αναδεικνύουν για 7η συνεχή φορά μας ως έναν από τους κορυφαίους εργασιακούς χώρους. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε για ένα αξιοκρατικό περιβάλλον, όπου ο καθένας θα μπορεί να αναπτυχθεί με ασφάλεια και σιγουριά!»