Για πρώτη φορά εκτός φυλακής με άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Εκτός απροόπτου το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να περάσει την πύλη των φυλακών - «Αδιανόητη οποιαδήποτε άδεια», σχολιάζει ο Κ. Μητσοτάκης.

Την πρώτη άδεια φαίνεται πως θα λάβει – εκτός απροόπτου – ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Μετά από σειρά αιτημάτων που υπέβαλε στις φυλακές Κορυδαλλού, αναμένεται αύριο κιόλας να λάβει διήμερη άδεια.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που εκτίει ποινή, καθώς είναι καταδικασμένος σε έντεκα φορές ισόβια για συμμετοχή στην 17Ν, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε διήμερη άδεια από το αρμόδιο συμβούλιο της φυλακής και το αίτημα του τέθηκε προς εξέταση στο αρμόδιο συμβούλιο, στο οποίο μετέχει και εισαγγελικός λειτουργός.

Μητσοτάκης: Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη
«Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι’ αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών».

Την οργή της εκφράζει η Ντόρα Μπακογιάννη για το θέμα της άδειας στον Κουφοντίνα. Σε ανάρτησή της στο twitter, η κα Μπακογιάννη δηλώνει άναυδη με αυτή την απόφαση στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, και καλεί όπως λέει, «τους λαλίστατους της κυβέρνησης» να πάρουν θέση για το θέμα. «Πώς είναι δυνατόν να δίνουν άδεια στο πιστόλι της 17 Νοέμβρη; Ο κ. Κουφοντίνας θα γυρίζει αύριο στην Αθήνα ελεύθερος;», αναφέρει.

Πηγή: News247.gr

Σχετικά άρθρα