Για το GLAMI κάθε μέρα είναι Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας

Οι γυναίκες στο GLAMI που προέρχονται από περισσότερες από 15 χώρες, αποτελούν το 45% του ανθρώπινου δυναμικού ενώ εάν συμπεριλάβουμε και τους εξωτερικούς συνεργάτες που διαθέτει σε όλο τον κόσμο τότε το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 68%.

Σε έναν ανδροκρατούμενο κατά πολλούς χώρο όπως είναι αυτός της τεχνολογίας, η μηχανή αναζήτησης μόδας GLAMI που πλέον δραστηριοποιείται σε 17 χώρες ανάμεσά τους και η Ελλάδα, έχει την χαρά να έχει στην ομάδα της δεκάδες ταλαντούχες γυναίκες από όλο τον κόσμο που στόχο έχουν να δημιουργήσουν τον καλύτερο online fashion προορισμό παγκοσμίως.

Σε μία εταιρεία ίσων ευκαιριών όπως είναι το GLAMI από την ίδρυσή του, όπου το φύλο, η ηλικία ή η εθνικότητα δεν παίζουν κανέναν ρόλο, οι γυναίκες ξεχωρίζουν για τις ηγετικές τους ικανότητες και κατέχουν ήδη κορυφαίες θέσεις σε νευραλγικούς τομείς όπως μεταξύ άλλων του Brand and Comms, Web and Content και People and Org. Στελέχη ικανά που σε πολύ νεαρή ηλικία διακρίνονται για το ταλέντο και τις γνώσεις και καταλαμβάνουν τις διευθυντικές θέσεις στις πολυπληθείς ομάδες τους.

Οι γυναίκες στο GLAMI που προέρχονται από περισσότερες από 15 χώρες, αποτελούν το 45% του ανθρώπινου δυναμικού ενώ εάν συμπεριλάβουμε και τους εξωτερικούς συνεργάτες που διαθέτει σε όλο τον κόσμο τότε το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 68%.

Το GLAMI επενδύοντας ακόμη περισσότερη στο γυναικείο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει ξεκίνησε πρόσφατα ένα πρόγραμμα καθοδήγησης (mentoring) για τα νεότερα μέλη της ομάδας με στόχο να ενδυναμώσει τις ηγετικές τους  ικανότητες και να υποστηρίξει την εξέλιξη της καριέρας τους αλλά και την προσωπική τους πρόοδο. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι γυναίκες εργαζόμενες στο GLAMI συναντούν τους «μέντορές» τους, γυναίκες- στελέχη άλλων εταιρειών με κοινές πορείες ή ενδιαφέροντα και συζητούν, παίρνουν πρακτικές συμβουλές αλλά και γνώσεις από στελέχη που έχουν κοινά βιώματα ή στόχους. Απώτερος στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη των δεξιοτήτων τους και η δημιουργία νέων ικανών να ηγηθούν στελεχών, σε μια εταιρεία που μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς και επεκτείνεται σε όλο και περισσότερες αγορές.

Το GLAMI πιστεύει στις γυναικείες ηγετικές ικανότητες και τις αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία μέσα από την προώθηση των απόψεών τους αλλά και την εκπροσώπηση της εταιρείας σε φόρα ή κλαδικές εκδηλώσεις με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της εικόνας της Γυναίκας στον χώρο των εταιρειών Τεχνολογίας που θα μπορέσουν να λειτουργήσουν ως πηγή έμπνευσης στις νεότερες φοιτήτριες ή νέες εργαζόμενες που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο.