Η Γιάννα Αγγελοπούλου χαιρετίζει την αλλαγή στην Ελλάδα

Η Γιάννα Αγγελοπούλου χαιρετίζει την αλλαγή στην Ελλάδα

Απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά ενεργά με την πολιτική.

Θέση υπέρ της αλλαγής στην Ελλάδα πήρε η Γιάννα Αγγελοπούλου μιλώντας στον Alpha. H κ. Αγγελοπούλου σημείωσε ότι θετική απέναντι σε κάθε νέο στη πολιτική ζωή του τόπου, επειδή όπως σημείωσε είναι «απέναντι σε κάθε αντίληψη που εκλέγει την ακινησία και τη μη δράση».

Ακόμα δήλωσε πως η θέση της Ελλάδας είναι στο ευρώ και πρόσθεσε πως δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς αλλά για συνεργασία.

Επίσης απέρριψε κάθε ενδεχόμενο εμπλοκής στην πολιτική, χαρακτηρίζοντας τελείως σουρεαλιστική συζήτηση το ενδεχόμενο να συμματάσχει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή να είναι υποψήφια για την ΠτΔ.

Ακόμη επισήμανε πως δεν χρειάζεται αυτή να συμμετέχει σε κάποια εθνική διαπραγματευτική ομάδα, καθώς κρίνει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα είναι αρκετά ισχυρή για να διαπραγματευτεί μόνη της.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι σε αυτήν την περίπτωση η ευθύνη του θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, αλλά όπως είπε αν είναι να δούμε μία από τα ίδια, δηλαδή οι πολλοί να πληρώνουν το μάρμαρο και οι λίγοι να γλιτώνουν τότε αυτό θα είναι ένα πολύ μεγάλο χτύπημα στην εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.

Τέλος δήλωσε πως συναντήθηκε τόσο με τον Αντώνη Σαμαρά όσο και με τον Αλέξη Τσίπρα με σκοπό να τους ενημερώσει για την έλευση του Μπιλ Κλίντον στην Ελλάδα.