Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τραγούδησε μαζί με τον αγαπημένο του ράπερ Light τις επιτυχίες του (Βίντεο)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τραγούδησε μαζί με τον αγαπημένο του ράπερ Light τις επιτυχίες του (Βίντεο)
(Ξένη δημοσίευση) Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χαιρετάει τον κόσμο, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση. Σε μια κατάμεστη από κόσμο Στέγη, πραγματοποιήθηκε μια αληθινά ζωντανή συζήτηση ανάμεσα στους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούμπο και τη Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση Αφροδίτη Παναγιωτάκου. Όπως είχε εξαρχής ανακοινωθεί, η συζήτηση, η οποία μέχρι τώρα έχει ήδη σημειώσει περισσότερα από 100.000 views στο Facebook της Στέγης, αφορούσε λιγότερο στο μπάσκετ, και περισσότερο στην αξία της διαδρομής, το τι σημαίνει τελικά «Έλληνας», καθώς και στις αρετές που χρειάζονται για να φτάσεις «ψηλά». Επιστέγασμα της αναπάντεχης συνεργασίας των αδερφών Αντετοκούνμπο με το Ίδρυμα Ωνάση, η ανακοίνωση από την Αφροδίτη Παναγιωτάκου στον επίλογο της εκδήλωσης, της θέσπισης της προπτυχιακής υποτροφίας «One of a Kind» για παιδιά που, αν και έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει την ελληνική ιθαγένεια ή την έχουν εξασφαλίσει εντός της τελευταίας πενταετίας .Κυριακή 25 Ιουνίου 2017. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο παίκτης του NBA δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον επιτυχημένο ράπερ.

Σε ρόλο τραγουδιστή μπήκε για λίγο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τραγουδώντας μαζί με τον αγαπημένο του ράπερ Light τις μεγάλες επιτυχίες του.

O Light βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο event που διοργάνωσαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στη γειτονιά τους, τα Σεπόλια και, αφού δοκίμασε τις ικανότητές του στο μπάσκετ, πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε το κοινό με τις ρίμες του. Τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όσο και τα αδέρφια του, έσπευσαν στο πλευρό του Light και τραγούδησαν μαζί τις επιτυχίες του.

Δείτε περισσότερα εδώ: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τραγούδησε μαζί με τον αγαπημένο του ράπερ Light τις επιτυχίες του (vids)