Γιάννης Μασούτης: Να ισορροπήσουμε μεταξύ φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων

Γιάννης Μασούτης: Να ισορροπήσουμε μεταξύ φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων
Ο Γιάννης Μασούτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Δ. Μασούτης Α.Ε., κάλεσε παράλληλα όλους να επενδύσουν στα ηλεκτρονικά καταστήματα με το βλέμμα στους νέους, οι οποίοι, ως μελλοντικοί καταναλωτές, αναμένεται ότι θα δείξουν ιδιαίτερη ροπή προς τις ηλεκτρονικές αγορές.

Την επενδυτική ισορροπία μεταξύ ηλεκτρονικού εμπορίου και φυσικών καταστημάτων προέταξε ως ανάγκη για την επόμενη μέρα του κλάδου του λιανικού εμπορίου ο Γιάννης Μασούτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Δ. Μασούτης Α.Ε., στις 25 Ιουνίου, με την ομιλία του στο 21ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων, το οποίο τον βράβευσε ως «Exceptional Manager 2021» για την πολυετή προσφορά του στον κλάδο του Λιανεμπορίου από το 1990.

Η βράβευση έγινε από τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος τόνισε ότι η συνεργασία του με τον Γιάννη Μασούτη κατά την έναρξη της πανδημίας για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης πίεσης στην εφοδιαστική αλυσίδα, υπήρξε στενή, παραγωγική και πολύτιμη.

Το συνέδριο είχε θέμα «Ποιες ενέργειες απαιτούνται στη μετά Covid εποχή για την ανάπτυξη της Βιομηχανίας του Εμπορίου και των Υπηρεσιών της χώρας μας» και με την ευκαιρία αυτή ο κ. Μασούτης, εκκινώντας από την εξαιρετικά επιτυχημένη ανταπόκριση της εταιρείας του στις πρωτόγνωρες προκλήσεις που έθεσε η πανδημία, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη των φυσικών καταστημάτων του λιανεμπορίου, τα οποία θα κερδίζουν τη μερίδα του λέοντος και τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα κάλεσε όλους να επενδύσουν στα ηλεκτρονικά καταστήματα με το βλέμμα στους νέους, οι οποίοι, ως μελλοντικοί καταναλωτές, αναμένεται ότι θα δείξουν ιδιαίτερη ροπή προς τις ηλεκτρονικές αγορές.