Γιατί ο Τραμπ αποκάλεσε τον Τιμ Κουκ «Tim Apple»

Γιατί ο Τραμπ αποκάλεσε τον Τιμ Κουκ «Tim Apple»

Ο Αμερικανός πρόεδρος προσπαθεί να «μπαλώσει» το λάθος που έκανε με το όνομα του CEO της Apple.

Οι χρήστες του διαδικτύου γέλασαν πολύ όταν ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στον CEO της Apple ως «Tim Apple» κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στον Λευκό Οίκο την προηγούμενη εβδομάδα. Μερικές μέρες μετά, ο Τραμπ εξακολουθεί να είναι εξαγριωμένος με τα αστεία, αν και το εν λόγω πείραγμα έχει αρχίσει πλέον να καταλαγιάζει.

Ο Αμερικανός πρόεδρος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter τη Δευτέρα, προσπάθησε να υπερασπιστεί το λάθος του, λέγοντας πως είχε συνδυάσει το όνομα του στελέχους και της εταιρείας του έτσι ώστε να διατηρήσει τη ροή της κουβέντας. Μάλιστα, ο Τραμπ κατσάδιασε τα ΜΜΕ επειδή ενημέρωσαν τον κόσμο για το λάθος του.

«Σε μια πρόσφατη συνάντηση με στελέχη επιχειρήσεων, και αφότου σύστησα επίσημα τον Τιμ Κουκ της Apple, αναφέρθηκα για συντομία σε αυτόν ως Τιμ+Apple, ως Τιμ/ Apple ως έναν εύκολο τρόπο να εξοικονομήσω χρόνο και λέξεις», ανέφερε. «Τα ΜΜΕ των ψεμάτων το κάλυπταν συνεχώς με αποτρόπαιο τρόπο, και έγινε ακόμα μια ιστορία για τον Τραμπ!», σημείωσε.

Το συγκεκριμένο tweet έρχεται λίγο μετά από την δημοσίευση της Axios ότι ο Τραμπ είπε σε Ρεπουμπλικάνους δωρητές στο Mar-a-Lago ότι, στην πραγματικότητα, είπε «Τιμ Κουκ Apple» πολύ γρήγορα. Η άρνηση του Τραμπ, όπως ίσως είναι αναμενόμενο, δημιούργησε ακόμα περισσότερη κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα, με τους επικριτές του να υπογραμμίζουν συγκεκριμένα τμήματα του tweet του.  

Ο Κουκ, στο μεταξύ, αναφέρεται ακόμα στο συγκεκριμένο ανέκδοτο, με το να καταχωρεί το όνομα του λογαριασμού του στο Twitter ως «Tim Apple», χρησιμοποιώντας ένα emoji μήλου στη θέση του επιθέτου του. Αυτό το emoji, στο μεταξύ, είναι ορατό μόνο σε συσκευές Apple.

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από τη συνομιλία του Αμερικανού προέδρου με τον CEO της Apple:

Φωτογραφία: Sky News