Γιατί το business coaching είναι must στο σύγχρονο επιχειρείν

Η Κρύστα Τζελέπη, Πρόεδρος του ελληνικού τμήματος του International Coaching Federation για το 2021 & της TreasureLab, η οποία θεωρείται η πιο έμπειρη coach στην ελληνική αγορά σε coaching στελεχών όλων των βαθμίδων, αναλύει τις μορφές και τα οφέλη του coaching.

Τα τελευταία χρόνια, έχει μπει στον τρόπο λειτουργίας των οργανισμών και των εταιρειών η έννοια του coaching. Η χρήση του ως εργαλείο αυξάνεται καθώς θεωρείται ένα οικονομικά αποδοτικό μέσο για την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων σε ομάδες και επιχειρήσεις που εστιάζει στην ανάπτυξη των ανθρώπων και τη βελτίωση της επιχειρηματικής απόδοσης.

Σύμφωνα με έρευνα του Forbes, ένας coach είναι απαραίτητος στο εσωτερικό μιας επιχείρησης για να μπορέσουν τα στελέχη της να εντοπίσουν τα «τυφλά σημεία», να κλείσουν τα γνωστικά τους κενά, να μυηθούν σε καινούριες ιδέες και συνήθειες, να μάθουν να διαχειρίζονται καλύτερα και ταυτόχρονα να εμπνέουν τις ομάδες τους, με τον coach να λειτουργεί ουσιαστικά ως πυξίδα που δείχνει το δρόμο προς την επιτυχία.

Η Πρόεδρος του ελληνικού τμήματος του International Coaching Federation για το 2021 & της TreasureLab, Κρύστα Τζελέπη, η οποία θεωρείται η πιο έμπειρη coach στην ελληνική αγορά σε coaching στελεχών όλων των βαθμίδων, αναλύει στο Think Big τις μορφές και τα οφέλη του coaching και εξηγεί γιατί απαραίτητη είναι η υιοθέτηση του στην νέα έννοια που τείνει να λάβει η ηγεσία.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: