Γίνε εσύ το «αστέρι» στις Νύχτες Πρεμιέρας

Γίνε εσύ το «αστέρι» στις Νύχτες Πρεμιέρας

'Άνοιξε  υποβολή καταθέσεων για τις ταινίες μικρού μήκους για το 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

Το 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 17 ως τις 28 Σεπτεμβρίου 2014, στηρίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά τους νέους Έλληνες σκηνοθέτες και τους προσκαλεί να συμμετάσχουν στο Διαγωνιστικό Τμήμα Ελληνικών ταινιών μικρού μήκους.

Οι ταινίες που θα επιλεχθούν, θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, ενώ ειδική κριτική επιτροπή θα απονείμει τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας (χρηματικό έπαθλο 2.000 ευρώ), Β’ και Γ’ Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερου Σεναρίου.

Κάθε ελληνική ταινία μικρού μήκους που έχει ολοκληρώσει την παραγωγή της από τον Σεπτέμβριο του 2013 μπορεί να συμμετάσχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα και δεν απαιτείται αποκλειστικότητα προβολής ή ελληνική πρεμιέρα της ταινίας.

Επιπλέον, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία υποβολής των ταινιών, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη διεθνή πλατφόρμα MoviBeta, εξασφαλίζοντας αποκλειστικά για τις ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές δωρεάν υποβολή στην πλατφόρμα.

Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση σας

Διαβάστε ακόμα:

Νύχτες Πρεμιέρας: Η τελετή λήξης με την Adèle Exarchopoulos

Η «Αναγέννηση» του Εθνικού Θεάτρου

Δύο ελληνικά θερινά σινεμά στα δέκα καλύτερα της Ευρώπης