Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο αγκαλιά με την… τηλεόραση

Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο αγκαλιά με την… τηλεόραση

Ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στο Novacinema 4 και μουσική βραδιά στο FOX Life για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Οι ερωτευμένοι γιορτάζουν το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και το Νovacinema 4 ετοιμάζει ένα ολοήμερο ρομαντικό αφιέρωμα με τις καλύτερες αισθηματικές ταινίες.

Το κινηματογραφικό αφιέρωμα του Novacinema 4 περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την πρεμιέρα της ρομαντικής κομεντί «The Food Guide To Love», που περιγράφει τον έρωτα ενός επιτυχημένου Ιρλανδού κριτικού γεύσης και μίας φιλελεύθερης Ισπανίδας, με την οποία δημιουργούν μία ιδιαίτερη σχέση. Οι «Διαζευγμένοι Φίλοι» Ρασίντα Τζόουνς και Αντι Σάμπεργκ πρωταγωνιστούν επίσης σε μια ιδιαίτερη αισθηματική κωμωδία, που περιγράφει με ρεαλισμό την πορεία μίας σχέσης, ενώ μια διαφορετική διάσταση στην αξία της ανθρώπινης αγάπης δίνει η αισθηματική κωμωδία «Έρωτας Είναι…», με τους Πιρς Μπρόσναν και Τρίνε Ντίρχολμ.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το FOX Life θα παρουσιάσει επίσης στις 21:00 μια σπέσιαλ μουσική βραδιά, προβάλλοντας τη συναυλία «Tony Bennett & Lady Gaga: Cheek to Cheek Live!», που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη Νέα Υόρκη, με τον θρυλικό Τόνι Μπένετ και την superstar της ποπ μουσικής σκηνής Lady Gaga να ερμηνεύουν μαζί κλασικές τζαζ επιτυχίες. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό μουσικό event που περιλαμβάνει πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, εκπληκτικά σκηνικά, με την υπογραφή του βραβευμένου θεατρικού σκηνοθέτη Ρόμπερτ Γουίλσον και έναν συνδυασμό ντουέτων και σόλο ερμηνειών κορυφαίων επιτυχιών, όπως «It Don’t Mean a Thing (If It Ain’t Got That Swing)», «Sophisticated Lady», «Lush Life», «Anything Goes», καθώς και το ομώνυμο κομμάτι του κοινού τους άλμπουμ «Cheek to Cheek».

Διαβάστε ακόμα: Ο πιο ακριβός «Άγιος Βαλεντίνος» της τελευταίας δεκαετίας