Γιορτάζουν δύο χρόνια γάμου η Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μέσα σε δύο χρόνια μεσολάβησαν πολλά και σήμερα ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχει αλλάξει ριζικά.

Έχουν περάσει δυο χρόνια από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο κάστρο του Γουίνσδορ, στις 19 Μαΐου 2018.

Οι εικόνες του βασιλικού γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο Δούκας του Σάσεξ ενώθηκε πριν δύο χρόνια, με τα ιερά δεσμά του γάμου την εκλεκτή της καρδιάς της, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίνσδορ, στις 19 Μαΐου 2018.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γιόρτασαν χθες την δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Στο διάστημα αυτό, μεσολάβησαν πολλά και έχει αλλάξει ριζικά η ζωή του Χάρι και της Μέγκαν.

Παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα με ένα θυελλώδες Megxit και μετακόμισαν από το Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ όπου πλέον ζουν σε μία υπέροχη έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πιο σημαντική όμως αλλαγή στη ζωή τους δεν ήταν άλλη από τη γέννηση του μονάκριβου γιου τους, Άρτσι.

Χωρίς βασιλικές ευχές

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κι ενώ τα διεθνή ΜΜΕ όπως και οι θαυμαστές του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ τίμησαν την επέτειο με σχόλια και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπήρχαν κάποιοι που δεν ευχήθηκαν δημόσια στο ζευγάρι: η βασιλική οικογένεια.

Συνήθως οι λογαριασμοί της βασιλικής οικογένειας και του Δούκα και Δούκισσας του Κέιμπριτζ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιορτάζουν τις σημαντικές ημερομηνίες των συγγενών, όπως τα γενέθλια και τις επετείους.

Μάλιστα πρόσφατα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έστειλαν τις ευχές τους στον μικρό Άρτσι για τα πρώτα του γενέθλια.

Ωστόσο, το παλάτι του Κένσινγκτον δεν αναγνώρισε δημοσίως την δεύτερη επέτειο του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ και της Μαρκλ, όπως θα περίμεναν οι θαυμαστές.

Όμως φαίνεται πως υπάρχει μια εξήγηση γι’ αυτό και δεν σχετίζεται με την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν από τα βασιλικά καθήκοντα. Ακόμα και στην πρώτη επέτειο γάμου τους το 2019, το παλάτι δεν ευχήθηκε στους Σάσεξ. Αντί αυτού, ο λογαριασμός του Δούκα και Δούκισσας του Κέιμπριτζ δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών του.

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα είναι ο λόγος για τον οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ δεν αναφέρθηκε στην επέτειο, μέσω του λογαριασμού της βασιλικής οικογένειας στα social media.

Σε αντίθεση με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, η βασίλισσα ευχήθηκε στην πρώτη επέτειο του Χάρι με μια φωτογραφία από τον γάμο του και την λεζάντα:

«Εύχομαι στον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ μια πολύ ευτυχισμένη επέτειο. Σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ανταλλαγή όρκων στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνσδορ».

Ίσως τελικά οι φήμες περί έντασης ανάμεσα στο ζευγάρι και την βασιλική οικογένεια, κυρίως μετά την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν από την Μεγάλη Βρετανία, να επιβεβαιώνονται για ακόμα μια φορά.