Gizelis Robotics: O Παύλος Ευθυμίου νέο μέλος στο ΔΣ της εταιρείας

Gizelis Robotics: O Παύλος Ευθυμίου νέο μέλος στο ΔΣ της εταιρείας

Η Gizelis Robotics ανακοινώνει ότι ο κ. Παύλος Ευθυμίου συμμετέχει ως νέο ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Ο κ. Ευθυμίου είναι σήμερα Γενικός Διευθυντής και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε) με την οποία συνεργάζεται από το 2014. Είναι, παράλληλα, Εκτελεστικός Σύμβουλος Διοίκησης στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, σε θέματα new business, επικοινωνίας και στρατηγικής. Έχει σπουδάσει οικονομικά, πολιτική και διεθνείς σχέσεις στα Πανεπιστήμια του Bath και του Cambridge στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ έχει προϋπηρεσία σε θέματα επιχειρηματικότητας, πρωτίστως στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Βέλγιο. Πριν από τη συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, ο κ. Ευθυμίου διετέλεσε Διευθυντής Πολιτικής στο Ινστιτούτο Quraysh στο Λονδίνο, ενώ ήταν ανάμεσα στους ιδρυτικούς συντελεστές του Συμβουλίου Ανάπτυξης Κίνας – Ηνωμένου Βασιλείου. Στο Λονδίνο και τις Βρυξέλλες συνεργάστηκε με επιδραστικά Think Tanks, επιχειρήσεις και φορείς, εστιάζοντας στην ανάλυση ρίσκου, και την καινοτόμο επιχειρηματικότητα.

Σημειώνεται ότι η Gizelis Robotics είναι σήμερα ο μεγαλύτερος integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Παρέχει τόσο μοναδικές όσο και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και στις αγορές του εξωτερικού. Αναπτύσσει, στην ελληνική και διεθνή αγορά, μια υπερσύγχρονη γκάμα συνεργατικών, αυτόνομων ρομπότ που αναβαθμίζουν την παραγωγική ικανότητα και την ικανότητα διαχείρισης υλικών των επιχειρήσεων σε τομείς, όπως είναι η βιομηχανία, το λιανεμπόριο, τα logistics, κα.

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Gizelils Robotics σημειώνει: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεισφέρει στην ομάδα μας ένας εκπρόσωπος της νέας επιχειρηματικότητας με τις γνώσεις και το δυναμισμό του Παύλου Ευθυμίου. Πιστεύουμε ότι η παρουσία του στην εταιρία μας, θα ενισχύσει τη διαμόρφωση της επιχειρηματικής μας στρατηγικής και στόχευσης σε νέες αγορές και κλάδους που αναζητούν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις».

GIZELIS ROBOTICS

Βιομηχανική & επιχειρηματική αριστεία ρομποτικής

Η Gizelis Robotics είναι η πιο σύγχρονη εταιρία ρομποτικών λύσεων, προϊόντων και βιομηχανικών εφαρμογών στην Ελλάδα. Παρέχει τόσο μοναδικές και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και αγορές του εξωτερικού.

BROOKSTREET EQUITY PARTNERS LLP

Η Brookstreet Equity Partners (“Brookstreet”) είναι στρατηγικός εταίρος της Gizelis Robotics. Υποστηρίζει τον τομέα ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης της Gizelis Robotics. Η συνεργασία συνδυάζει την οικονομική εμπειρογνωμοσύνη και εμπορική υποστήριξη της Brookstreet στην Gizelis Robotics στο πλαίσιο της ανάπτυξης της αγοράς αυτοματισμών Industry 4.0.

Website links – www.grobotics.eu, https://brookstreetequity.com/