Γλυφάδα: Παρουσιάστηκε ο οδηγός της Corvette που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο

Γλυφάδα: Παρουσιάστηκε ο οδηγός της Corvette που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρουσιάστηκε στην Τροχαία Ελληνικού μαζί με δικηγόρο του. Αυτήν την ώρα καταθέτει. Oι Αρχές γνώριζαν σε ποιον ανήκει το μοιραίο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο.

Παρουσιάστηκε πριν λίγο στην Τροχαία Ελληνικού ο οδηγός που παρέσυρε με τη μαύρη πολυτελή Corvette και σκότωσε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Τετάρτης. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε επί της Λ. Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας μετέβη στην Τροχαία μαζί με τον δικηγόρο του.

Οι Αρχές ήδη γνώριζαν σε ποιον ανήκει το μοιραίο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας. Η Corvette έχει μεταφερθεί σε πάρκινγκ των νοτίων προαστίων.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Πηγή: News 24/7