Γνωρίστε την 3D εμπειρία στην οθόνη σας με την hellas online

Γνωρίστε την 3D εμπειρία στην οθόνη σας με την hellas online

Για πρώτη φορά οι σημαντικότερες ταινίες του Χόλιγουντ «προσγειώνονται» τρισδιάστατα στις οθόνες σας. 

Η hellas online, πιστή στη δέσμευσή της για καινοτομία, απογειώνει την κινηματογραφική εμπειρία των συνδρομητών του hol video club, φέρνοντας δεκάδες 3D ταινίες σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα studios του Hollywood.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορέσουν για πρώτη φορά να απολαύσουν on demand τις μοναδικές ταινίες της Universal Pictures, Warner Bros., και The Walt Disney Company σε μοναδική τρισδιάστατη εικόνα!

Ανάμεσά τους, μικροί και μεγάλοι μπορούν να δουν τις μοναδικές νέες κυκλοφορίες «300: Rise of an Empire», «Godzilla», «Captain America: The Winter Soldier», «Maleficent», τις τεράστιες εισπρακτικά επιτυχίες «Pirates of the Caribbean: On stranger Tides», «Tron: Legacy», «John Carter», «Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 – 2», καθώς και τις θρυλικές ταινίες κινουμένων σχεδίων «Despicable Me», «Yogi Bear», «Frankenweenie», και «Wreck-It-Ralph».

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα απολαύσουν τα εντυπωσιακά εφέ και τους γνωστότερους κινηματογραφικούς ήρωες να ξεπηδούν μέσα από την οθόνη της τηλεόρασής τους, όποτε θέλουν, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού!

Η υπηρεσία hol my tv προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και με 50% έκπτωση για 12 μήνες για τους συνδρομητές που θα κάνουν αίτηση έως 30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Έκλεισε το deal Vodafone – Hellas Online

Νέα υπηρεσία hol cloud storage από την hellas online