Η GoPro βρίσκεται σε μια τεράστια δίνη

Η GoPro βρίσκεται σε μια τεράστια δίνη
NEW YORK, NY - JUNE 26: Nick Woodman, founder and CEO of GoPro speaks during the company's initial public offering (IPO) at the Nasdaq Stock Exchange on June 26, 2014 in New York City. GoPro's small, cheap video cameras, which can be mounted to capture unique points of view and record in high definition, have seen a surge in use for capturing everything from extreme sports to personal moments. (Photo by Andrew Burton/Getty Images)

Μαζικές απολύσεις, νέες φωτογραφικές μηχανές και αλλαγή στρατηγικής.

Τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τη GoPro, η οποία έχει πέσει σε ένα ακόμη ιστορικό χαμηλό. Μετά την καταγραφή τεράστιων απωλειών στο τελευταίο τρίμηνο, η εταιρεία μείωσε τη γκάμα των προϊόντων της σε μόλις τρεις διαφορετικές κάμερες.

Η GoPro ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι είχε χάσει 34,5 εκατομμύρια δολάρια μόνο στο τελευταίο τρίμηνο, καθώς οι πωλήσεις της μειώθηκαν δραματικά προς το τέλος του έτους. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Nick Woodman, υποστήριξε πώς θα λύσει τα προβλήματα της εταιρείας.

Σε τηλεδιάσκεψη που είχε με επενδυτές, ο Woodman αναγνώρισε τις ανησυχίες που έχει προκαλέσει η πορεία της GoPro και εξήγησε πως δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να επεκταθεί πέρα από την παρούσα θέση της στην αγορά. Ωστόσο, σημείωσε πως ο ίδιος δεν ανησυχεί γιατί η GoPro είναι μια εταιρεία που προσφέρει εύκολα στη χρήση προϊόντα στους καταναλωτές.

«Αναγνωρίζουμε την ανάγκη για την ανάπτυξη λύσεων λογισμικού που καθιστούν ευκολότερο για τους πελάτες μας να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μας και να διευκολύνουν την πρόσβαση στο περιεχόμενό της GoPro», υπογράμμισε.