Η Grace Hotels ανοίγει ακόμα δύο ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Η Grace Hotels ανοίγει ακόμα δύο ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Μετά τα Grace Mykonos και Grace Santorini, η εταιρεία διευρύνει τη παρουσία της σε Τζιά και Καλαμάτα. 

H Grace Hotels διευρύνει τη παρουσία της στην Ελλάδα, ανακοινώνοντας ότι το 2017 στην Τζιά και στην Καλαμάτα θα ανοίξει δυο ακόμα ξενοδοχειακές μονάδες. Αυτές θα πλαισιώσουν τις δυο υπάρχουσες, που βρίσκονται σε λειτουργία σε Σαντορίνη και Μύκονο. Πρόκειται για τα Grace Mykonos και Grace Santorini.

Η επένδυση στην Τζια θα περιλαμβάνει 30 και πλέον πολυτελή δωμάτια και θα συνδυάζεται και με αυτόνομες βίλες. Στην Καλαμάτα το σχέδιο αφορά 120 και πλέον δωμάτια και επιπλέον 40 βίλες. Σε ό,τι αφορά το κόστος της επένδυσης, αν και η εταιρεία επίσημα δε δημοσιοποιεί κάτι σχετικό, ωστόσο στο παρελθόν έχει ανακοινώσει ότι η επένδυση της Καλαμάτας θα κυμανθεί περίπου στα 80 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση της στην Ελλάδα το 2007 με το άνοιγμα των δυο παραπάνω ξενοδοχειακών μονάδων.

Την ίδια στιγμή απέκτησε παρουσία στην Κίνα, στις ΗΠΑ (Κονέκτικατ), αλλά και στην Αργεντινή με δυο μονάδες, το Grace Panama και το Grace Cafayate.

Στην Αργεντινή η εταιρία δίνει ιδιαίτερη βάση και ήδη με το άνοιγμα του Grace Cafayate, η Grace έκανε συμφωνία με το «La Dolfina» και ανακοίνωσε τη δημιουργία του «La Dolfina Grace», η αποπεράτωση του οποίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2016

Την επόμενη χρονιά η Grace θα έχει παρουσία στο Μαρόκο, στην Ελβετία αλλά και στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μέιν αυτή τη φορά.

Διαβάστε ακόμη: 

Tα ξενοδοχεία που λένε YES! στην τέχνη

Tα ελληνικά ξενοδοχεία με τις καλύτερες υπηρεσίες