Grace Santorini: Το ελληνικό ξενοδοχείο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης

Grace Santorini: Το ελληνικό ξενοδοχείο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης

Κορυφαία πανευρωπαϊκή διάκριση για το ξενοδοχείο των Grace Hotels.

Το Grace Santorini των Grace Hotels, κατά τη διάρκεια των φετινών European Hospitality Awards, ανακηρύχτηκε ως Best Boutique Hotel αποσπώντας μία σημαντική διάκριση σε έναν κορυφαίο Ευρωπαϊκό θεσμό στον τομέα της φιλοξενίας.

Ο θεσμός των European Hospitality Awards, που διοργανώθηκε φέτος για 6η χρονιά, βραβεύει υψηλού κύρους ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Ευρώπη για τις υπηρεσίες που προσφέρουν σε 12 κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων Opening of the year, Best Hotel Suite, Hotel Spa of the Year, Innovation in Service, κ.ά. Το πάνελ των κριτών αποτελείται από 10 κορυφαία στελέχη του χώρου, καθώς Διευθύνοντες Σύμβουλοι ξενοδοχειακών μονάδων και καταξιωμένοι αρχιτέκτονες συνεργάζονται για την ανάδειξη των νικητών.

Η κατηγορία Best Boutique Hotel την οποία απέσπασε το Grace Santorini, δημιουργήθηκε φέτος για πρώτη φορά και αφορά σε ξενοδοχεία που διαθέτουν από 1 ως 100 δωμάτια και που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν, όσο και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.

Το πολυβραβευμένο πλέον Grace Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι, διαθέτει 21 σουίτες και δωμάτια και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους επισκέπτες που αναζητούν διακριτική απομόνωση με αξεπέραστη θέα στην Καλντέρα. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης αυτόνομη Villa 400 τ.μ., με δύο υπνοδωμάτια, ιδιωτικό SPA, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ και προσφέρει αξεπέραστες υπηρεσίες. Αρχιτεκτονικά, βρίσκεται σε ένα μοναδικό τοπίο στο Ημεροβίγλι, με θέα την καλντέρα, απέναντι από το βράχο του Σκάρου. O σχεδιασμός του ξενοδοχείου ακολούθησε σε κάτοψη την τεθλασμένη γεωμετρία των υψομετρικών καμπύλων στην απότομη κλίση της καλντέρας, επιτρέποντας στο τοπίο να βρίσκεται στο προσκήνιο.