Grant Thornton: Δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας

Grant Thornton: Δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας

Σε μία ακόμα σημαντική επένδυση προχωρά το 2021 η Grant Thornton, παραμένοντας πιστή στο όραμά της για συνεχή ανάπτυξη, εξέλιξη των υπηρεσιών της και σταθερή διατήρηση της ποιότητάς της, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, με την τρέχουσα χρονική περίοδο να θεωρείται κομβική για το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα, η εταιρεία πραγματοποιεί σταθερά και αποφασιστικά βήμα για την οικοδόμηση ενός ισχυρού και αισιόδοξου μέλλοντος για τη χώρα.

Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας, οι οποίες αφορούν στα τμήματα Ελεγκτικών Υπηρεσιών (Assurance), Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Advisory), Φορολογικών Υπηρεσιών (Tax) και Υπηρεσιών Outsourcing. Παράλληλα, προχωράει και σε διεύρυνση των τμημάτων Financial Services, Strategy & Investments, Energy, Transactional Advisory Services και Environmental, Social, Governance, Risk & Compliance, τα οποία εξειδικεύονται σε τομείς υψίστης σημασίας για τον μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας.

Μέσα από την ενίσχυση υπηρεσιών-κλειδιά για το σύγχρονο επιχειρείν, η Grant Thornton δημιουργεί ένα κέντρο πολύπλευρης γνώσης και αυξημένης εξειδίκευσης, προκειμένου να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε ανάγκη που προκύπτει και αναμένεται να προκύψει μακροπρόθεσμα για τη χώρα. Σε μία περίοδο όπου οι επιχειρήσεις φιλοδοξούν να εξελίξουν τον τρόπο λειτουργίας τους και να μεταβούν επιτυχώς σε ένα πιο ανθεκτικό και βιώσιμο μέλλον, ο οργανισμός μας στέκεται δίπλα τους ώστε να πραγματοποιήσουν το επόμενό τους βήμα.

Ο Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, δήλωσε σχετικώς: «Έχοντας διατηρήσει στον ύψιστο βαθμό την προσαρμοστικότητα και την ανθεκτικότητα που απαιτούσαν οι προηγούμενοι μήνες, θεωρούμε ότι είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την οικογένεια της Grant Thornton, και να πραγματοποιήσουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς το μέλλον. Μετά τη διεύρυνση του τμήματος Technology Intelligence & Performance στις αρχές του έτους, προχωράμε σε επέκταση των τμημάτων Assurance, Advisory, Tax, Outsourcing, Financial Services, Strategy & Investments, Energy, Transactional Advisory Services και Environmental, Social, Governance, Risk & Compliance, προκειμένου να διαμορφώσουμε τον δρόμο πάνω στον οποίο θα κινηθεί το ελληνικό επιχειρείν μελλοντικά. Σε ένα περιβάλλον αυξημένων απαιτήσεων, καθώς και προσεκτικού σχεδιασμού για το αύριο, είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις να γνωρίζουν πως έχουν την καλύτερη δυνατή στήριξη από πλευράς μας. Μέσα από την επέκταση του οργανισμού μας και τη μεταφορά μας στα νέα γραφεία, επισφραγίζουμε με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να επενδύουμε αδιάκοπα στους ανθρώπους και τις νέες τεχνολογίες. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινηθήκαμε, άλλωστε, όλο το προηγούμενο διάστημα, συνεχίζοντας να δίνουμε σάρκα και οστά στο όραμά μας».

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση «συνεχίζοντας να παρέχουμε αδιάλειπτα τις υπηρεσίες μας μέσα από τα γραφεία μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Ιωάννινα, θα υποδεχτούμε τα νέα στελέχη της εταιρείας μας στις καινούργιες εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που προάγει τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και τον διάλογο, απαραίτητα συστατικά για την εξέλιξη των ανθρώπων μας. Ενσαρκώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όραμα της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της, η Grant Thornton μεταβαίνει στη νέα εποχή μέσα από πράξεις, στηρίζοντας τη μετάβαση της χώρας προς ένα παραγωγικό, ανταγωνιστικό και βιώσιμο μέλλον».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ