Greek Travel Awards: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι προορισμοί των Σκανδιναβών στην Ελλάδα

Greek Travel Awards: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι προορισμοί των Σκανδιναβών στην Ελλάδα

Οι Περιφέρειες Κρήτης, Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας είναι ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των βραβείων που δόθηκαν.

Ολοκληρώθηκε η απονομή των πρώτων βραβείων Greek Travel Awards στην Στοκχόλμη, στις 14 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο της Στοκχόλμης στην αίθουσα Golden Hall, με πρωταγωνιστές τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και ξενοδοχεία της χώρας κ.λπ.

Οι Περιφέρειες Κρήτης, Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας είναι ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των βραβείων που δόθηκαν, ενώ τον πίνακα των βραβείων συμπληρώνουν και άλλες περιοχές της χώρας που ξεχώρισαν για τα μοναδικά τουριστικά προϊόντα τους.

Τα Greek Travel Awards, που διοργάνωσε η εταιρία North Events, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι τα πρώτα και μοναδικά βραβεία για τον ελληνικό τουρισμό στην Σκανδιναβία, όπου Σουηδοί, Νορβηγοί και Δανοί επισκέπτες ψήφισαν και επιβράβευσαν τους αγαπημένους τους προορισμούς και καταλύματα ανά την Ελλάδα.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν και προσμετρήθηκαν κατά το 50% της συνολικής βαθμολογίας με έγκυρες ψήφους 8.120 Σουηδοί, 2.500 Δανοί και 4.250 Νορβηγοί. Για το υπόλοιπο 50% της βαθμολογίας οι ψήφοι δόθηκαν από τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Τα αποτελέσματα των νικητήριων προορισμών και ξενοδοχείων όπως ανακοινώθηκαν και βραβεύτηκαν στο Δημαρχείο της Στοκχόλμης, είναι διαθέσιμα στον σύνδεσμο: https://www.greektravelawards.org/index.php/winners

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Στοκχόλμη, του ΣΕΤΕ, της FedHATTA, του ΞΕΕ και του ΠΟΞ.