H Aegean και η Olympic Air φέρνουν όλη την Ελλάδα κοντά

H Aegean και η Olympic Air φέρνουν όλη την Ελλάδα κοντά

Δε θα ήταν καλύτερα να γνωρίζαμε όλα τα μικρά μυστικά για το μέρος που θα επισκεφτούμε, πριν καν ταξιδέψουμε εκεί;

Κάθε φορά που φτάνουμε σε έναν προορισμό, ρωτάμε τους ντόπιους για να μας αποκαλύψουν τα μυστικά του τόπου τους. Δε θα ήταν καλύτερα να γνωρίζαμε όλα τα μικρά μυστικά για το μέρος που θα επισκεφτούμε, πριν καν ταξιδέψουμε εκεί;

Η Αegean και η Olympic Air, σε συνέχεια της ATL επικοινωνίας «Όλη η Ελλάδα Κοντά», δημιουργούν μια σειρά αφιερωμάτων για κάθε γωνιά της χώρας και μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε όλα όσα δεν ξέραμε για γνωστά και άγνωστα μέρη της Ελλάδας, για τις τοπικές γεύσεις, τα αρώματα, τις ομορφιές και τους ανθρώπους της.

Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε διαφορετικούς προορισμούς του δικτύου της Αegean και της Olympic Air, οι οποίοι παρουσιάζονται με ένα εντυπωσιακό video. Πρωταγωνιστές των videos είναι οι ντόπιοι, που μας συστήνονται και καλούν τον κόσμο να ρωτήσει ό,τι θέλει να μάθει για τον τόπο τους. Φουρνάρηδες, οργανοποιοί ψαράδες κεραμοποιοί, είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού και να μοιραστούν μαζί τους μοναδικά μυστικά που θα κάνουν τη διαμονή τους ακόμη πιο αξέχαστη και ενδιαφέρουσα.

Οι χρήστες στέλνουν τις ερωτήσεις τους στo site της ενέργειας και οι πιο δημοφιλείς από αυτές απαντώνται από τους ντόπιους μέσω videos. Όλα τα videos με τις απαντήσεις ανεβαίνουν στο elladakonta.gr και στα social media της Αegean και της Olympic Air.

Μέχρι σήμερα, έχουν γυριστεί  περισσότερα από 60 videos από προορισμούς της Αegean και της Olympic Air που προωθούν τους προορισμούς και τις ομορφιές της Ελλάδα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Η ιδέα έχει την υπογραφή της OgilvyOne και η παραγωγή έγινε από τη Foss Productions.