H Άντζελα Γκερέκου υποψήφια με τη ΝΔ – Εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ

H Άντζελα Γκερέκου υποψήφια με τη ΝΔ – Εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ

Οριστικά στη ΝΔ, η Άντζελα Γκερέκου η οποία σε γραπτή δήλωσή της ανακοινώνει πως παίρνει «μεταγραφή», ανταποκρινόμενη στην «πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά».

Υποψήφια στην Κέρκυρα, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η Άντζελα Γκερέκου.

«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα. Καλώ τους συμπολίτες μου να με στηρίξουν. Γνωρίζουν ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μου, την ευημερία και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας» αναφέρει σε δήλωσή της.

Η μεταπήδηση της κ.Γκερέκου στη ΝΔ είχε απασχολήσει τον Τύπο το τελευταίο 24ωρο και σύμφωνα με πληροφορίες το όλο θέμα είχε προκαλέσει και την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό κατά την οποία και του εξέφρασε τη δυσφορία του για την κίνησή του να προσεγγίσει.

Κύκλοι μάλιστα του ΠΑΣΟΚ, σχολίαζαν την Τετάρτη πως αν ισχύει αυτή η πληροφορία είναι αδιανόητο το κόστος που θα αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, αν αποδεχθεί την υποψηφιφότητα της Άντζελας Γκερέκου στην περιφέρεια της Κέρκυρας.