H απάντηση του Τζακ Ντόρσεϊ για την πώληση του Twitter

H απάντηση του Τζακ Ντόρσεϊ για την πώληση του Twitter
Photo:

Θα είναι το κοινωνικό δίκτυο ένας επόμενος μεγάλος στόχος εξαγοράς;

Το Twitter παλεύει να κρατηθεί, με την τιμή της μετοχής του να καταρρέει ολοένα και περισσότερο, διαγράφοντας δισεκατομμύρια δολάρια σε αγοραστική αξία.

Μετά το πρόσφατο “ξεφάντωμα” εξαγορών των τεχνολογικών εταιρειών, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποψιάζονται ότι το κοινωνικό δίκτου θα είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος εξαγοράς.

Στο τελευταίο συνέδριο της εταιρείας, ένας αναλυτής ρώτησε τον CEO του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, ποιο είναι το νόημα να λειτουργεί το κοινωνικό μέσο ως ανεξάρτη επιχείρηση, αντί να αγοραστεί από έναν μεγαλύτερο οργανισμό. Η απάντηση του Ντόρσεϊ ήταν η εξής: «Το Twitter έχει περιθώρια να μεγαλώσει την επιχείρησή του και για το λόγο αυτό θέλει να προχωρήσει μόνο του».

«Πρέπει από εδώ και στο εξής να επικεντρωθούμε σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία και να διορθώσουμε τυχόν λάθη μας. Βλέπουμε πραγματικά υγιή σημάδια που μας δείχνουν ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντόρσεϊ, προσθέτοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στην ικανότητα της εταιρείας.

«Έχουμε πέντε προτεραιότητες που θα μας οδηγήσουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και σε αυτές θα επικενρωθούμε», κατέληξε ο CEO του Twitter.