H CPI εξοπλίζει τα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» με BenQ Projectors

H CPI εξοπλίζει τα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» με BenQ Projectors
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια του survey που πραγματοποιήθηκε στα Εκπαιδευτήρια για την καταγραφή των αναγκών τους, η CPI πρότεινε την προμήθεια 37 προβολέων MX854UST.

Η CPI εξόπλισε τις σχολικές αίθουσες των Εκπαιδευτηρίων «Ο Πλάτων» με BenQ Projectors, αντικαθιστώντας τον παλαιό εξοπλισμό που διέθεταν. Το έργο περιλάμβανε την απεγκατάσταση του ήδη υπάρχοντος εξοπλισμού και την εγκατάσταση νέων BenQ Projectors, με καλωδίωση & βάσεις.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια του survey που πραγματοποιήθηκε στα Εκπαιδευτήρια για την καταγραφή των αναγκών τους, η CPI πρότεινε την προμήθεια 37 προβολέων MX854UST. Ο συγκεκριμένος βιντεοπροβολέας, χάρη στην υψηλή φωτεινότητα και τη δυνατότητα να προβάλλει μεγάλη εικόνα από απόσταση μόλις μερικών εκατοστών από την επιφάνεια προβολής, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο. Το αποτέλεσμα που προσφέρει είναι εντυπωσιακό, ενισχύοντας στο μέγιστο βαθμό την εκπαιδευτική διαδικασία μέσα στην τάξη. Ο βιντεοπροβολέας της BenQ χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση η οποία παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο, εξαιτίας της DLP τεχνολογίας, η οποία δεν επηρεάζεται από την σκόνη του περιβάλλοντος χώρου στο πέρασμα των χρόνων. Τέλος, ο προβολέας συνοδεύεται από  3 χρόνια εγγύηση η οποία παρέχεται από την CPI.