H Δανάη Αντωνοπούλου «Νέα Γυναίκα Επιχειρηματίας» στα Startup Greece Awards 2016

H Δανάη Αντωνοπούλου «Νέα Γυναίκα Επιχειρηματίας» στα Startup Greece Awards 2016

H Pegneon στην Τελετή Απονομής Παπαστράτος Startup Greece Awards 2016.

 

Η Pegneon ως start up εταιρία με εξειδίκευση στα educational games συμμετείχε στη διαδικασία αξιολόγησης και στην τελετή απονομής των Παπαστράτος Startup Greece Awards 2016 που διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications.

Η Pegneon ήταν μια από τις εταιρείες που είχαν προκριθεί στη Β’ Φάση αξιολόγησης του διαγωνισμού, και παρουσίασε τα educational games ενώπιον διαφορετικών επιτροπών εξειδικευμένων αξιολογητών. H Pegneon συμμετείχε στις κατηγορίες «Καινοτόμο Προϊόν – Υπηρεσία» και «Ανάπτυξη και Υπηρεσίες Λογισμικού» για τις οποίες έλαβε έπαινο για την διάκρισή της. Η Managing Director, κα. Δανάη Αντωνοπούλου βραβεύθηκε ως «Νέα Γυναίκα Επιχειρηματίας» η οποία μετά την απονομή του βραβείου δήλωσε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή για τη διάκριση με το συγκεκριμένο βραβείο. Το βραβείο αποτελεί μια επιβράβευση για τις προσπάθειες που κάνουμε τα τελευταία 2 χρόνια όλοι εμείς, σαν ομάδα της Pegneon να υλοποιήσουμε μια νέα ιδέα που είναι τα educational games. Πριν μια εβδομάδα η Pegneon συμμετείχε στο SXSW, στο Austin όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω με νέες επιχειρηματίες από άλλες χώρες και θέλω να σας μεταφέρω ότι η γυναικεία παρουσία ενισχύεται σ΄έναν δύσκολο χώρο όπως ο τεχνολογικός και θα ήθελα να δω περισσότερες γυναίκες στον συγκεκριμένο κλάδο γιατί η γυναικεία παρουσία είναι πολύ σημαντική. Τέλος θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, η οποία χρόνια τώρα αποτελεί τον πυρήνα έμπνευσης και άντλησης δύναμης και αποφασιστικότητας. “

Τα βραβεία υποστηρίζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, το Δήμο Αθηναίων και το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων, το Ταμείο Ανάπτυξης Νέων Επιχειρήσεων-ΤΑΝΕΟ Α.Ε., τoν Τομέα Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας / ΣΕΒ και το EkinisiLAB, το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν-ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τη Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών-ΣΕΠΕ, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και το International Hellenic University.