H Delta Air Lines συνδέει ξανά την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη

H Delta Air Lines συνδέει ξανά την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη

Από τις 30 Μαρτίου επαναφέρεται η αεροπορική γραμμή μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

Eπαναφέρει, από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου, τη σύνδεση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης «John F. Kennedy» η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta Air Lines, προσφέροντας, ταυτόχρονα, επιπλέον προορισμούς από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στο πρόγραμμά της για το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη, φέτος, προστίθενται έως και πέντε επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις, σε σύγκριση με το 2014. Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, η Delta θα προσφέρει έως και 5.900 θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Όλες οι πτήσεις από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τις συνεργαζόμενες εταιρείες της κοινοπραξίας Air France-KLM και Alitalia.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα της Delta για το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη περιλαμβάνει πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 30 Μαρτίου 2015. Από τις 2 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιείται μία πτήση την ημέρα, ενώ από τις 2 Ιουνίου θα προστεθούν πέντε επιπλέον πτήσεις εβδομαδιαίως, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 12, κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.

Επίσης, οι επιβάτες με πτήσεις ανταπόκρισης θα επωφεληθούν από τις ομαλές μετεπιβιβάσεις προς πολλούς προορισμούς των ΗΠΑ, μέσω του κόμβου της Delta στο JFK, στο οποίο ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εργασίες επέκτασής του.